AskMen.ro » Hobby » Masini » SMAEB SI EXPOBIKE 2012: ULTIMELE NOUTATI IN DOMENIU, FETE FRUMOASE, MULT ZGOMOT, DEMONSTRATII TRIALS SI STUNT, CURSA SCOOTERCUP SI DEMONSTRATII CU BICICLETE

SMAEB SI EXPOBIKE 2012: ULTIMELE NOUTATI IN DOMENIU, FETE FRUMOASE, MULT ZGOMOT, DEMONSTRATII TRIALS SI STUNT, CURSA SCOOTERCUP SI DEMONSTRATII CU BICICLETE

Publicat: 21 Apr 2012 00:00

Editia a X-a a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti - SMAEB se desfasoara in perioada 21-22 aprilie 2012, la ROMAERO Baneasa, unde expun peste 50 de firme, pe o suprafata de aproximativ 10.000 mp.

Cei mai importanti producatori de motociclete si scootere, precum si companii de tunning, echipamente si accesorii diverse isi fac simtita la propriu prezenta in pavilioanele de la ROMAERO Baneasa. Printre brandurile prezente, putem enumera HONDA, BMW, YAMAHA, KTM, Husqvarna, Ducati, Harley Davidson, MV Agusta, KYMCO, Polaris, Bombarider si Ural.

Editia din acest an va fi animata de invitati de marca precum Graham Jarvis si Angyal Zoltan. Graham Jarvis se afla pentru prima oara in Romania, iar Angyal Zoltan pentru a treia oara. In mod cert cele doua marci vor face deliciul publicului cu demonstratii Trial Race si respectiv Stunt Riding. Evenimentul va fi completat de SCOOTERCUP, organizat anual de revista SCOOTERFUN, care va aduce cursele de tip liniute, dar si Cursa Chinezoaicelor.

In acceasi perioada cu SMAEB, la ROMAERO, este organzata a treia editie a EXPOBIKE- Salonul de Biciclete si Accesorii 2012, la care expun peste 30 firme pe o suprafata de peste 3000 mp. EXPOBIKE se va constitui ca un eveniment distinct, care va satisface cele mai pretentioase asteptari din domeniul ciclismului.

Ciclismul este punctul de plecare pentru un mod de viata mai sanatos prin reducerea obezitatii, a incidentei bolilor cardiovasculare, anihilarea sedentarismului, scaderea poluarii si crearea de cat mai multe spatii verzi.

Atat SMAEB cat si EXPOBIKE sprijina reducerea poluarii. Motocicleta, scooterul si bicicleta devin astfel alegeri importante in aglomerarile urbane pentru multe categorii sociale, care au nevoie de o mai mare mobilitate in trafic la orele de varf si pentru care costurile reduse de achizitie si intretinerea ar fi un evident avantaj.

Motociclistii si biciclistii sunt asteptati la ROMAERO, sambata, 21 aprilie 2012, intre orele 11.00-19.00, iar duminica, 22 aprilie 2012, intre orele 10.00-18.00. Evenimentele distractive, special pregatite pentru publicul prezent la SMAEB si EXPOBIKE incep de sambata, intre orele 13.00 si 16.00 si se vor desfasura si duminica, intre orele 12.00 si 14.30.