AskMen.ro » Hobby » Gadgeturi » Facebook - cum sa castigi mai multe "like-uri" si sa ai mai multi fani - 4 sfaturi utile

Facebook - cum sa castigi mai multe "like-uri" si sa ai mai multi fani - 4 sfaturi utile

Publicat: 15 Oct 2012 00:00

Ai o afacere sau o pagina personala si vrei sa o promovezi pe Facebook Like-urile nu se castiga cu usurinta, insa exista cateva trucuri care iti vor fi de mare ajutor in marirea numarului de fani, intr-o perioada relativ scurta.

1. Organizeaza concursuri

Atunci cand organizezi un concurs, acesta va deveni viral in numai cateva ore, mai ales premiul este unul consistent.

Gandeste-te la un premiu care ar putea sa atraga publicul tau tinta si stabileste regulile de participare. Una dintre conditii este, evident, aceea de a da Like paginii tale.

Cu cat perioada de concurs este mai mare, cu atat vei strange mai multe like-uri. Totusi, evita sa tii un concurs pentru o perioada mai mare de o luna, mai ales daca nu este vorba despre un premiu important.

2. Posteaza lucruri de calitate

In ciuda opiniei conform careia este mai bine sa postezi foarte des, oamenii de pe retelele sociale se simt agasati de postarile frecvente realizate de pe acelasi cont. Cel mai bine este sa publici doar texte si imagini de calitate, de impact.

Doar acestea vor fi promovate mai departe si iti vor aduce si mai multe like-uri.

3. Foloseste-te de taguri

Atunci cand publici o imagine haioasa sau interesanta ai putea sa taguiesti cat mai multe persoane in aceasta. Astfel, nu doar ca oamenii taguiti vor vedea imaginea si vor deveni interesati, dar vei intra si in atentia prietenilor persoanelor taguite. Ai grija insa sa nu exagerezi si sa nu abuzezi de aceasta functie pentru ca risti sa primesti avertismente de la reprezentantii Facebook si chiar sa ti se blocheze contul.

4. Fa-ti cont pe Twitter

Contul de Twitter iti poate aduce mai multi fani pe pagina de Facebook. Este suficient sa te folosesti de aplicatiile potrivite oferite de cele doua retele de socializare, prin care Twitterul preia automat postarile de pe Facebook. Pentru ca pe Twitter nu poti posta decat 140 de caractere, oamenii interesati sa citeasca tot textul sau sa vada imaginea vor da click pentru a ajunge pe Facebook si eventual iti vor da si Like.