AskMen.ro » Hobby » Gadgeturi » Cele mai tari jocuri pe mobil pe care merita sa le incerci (TOP 7)

Cele mai tari jocuri pe mobil pe care merita sa le incerci (TOP 7)

Publicat: 09 Aug 2012 00:00

Pool Mater Pr, Angry Birds sau Real Racing 2 sunt doar cateva dintre cele mai apreciate si descarcate jocuri pentru telefonul mobil. Iata-le pe cele mai tari.

1. Angry Birds

Angry Birds a avut 2.000.000 de downloaduri in primul weekend de la lansarea pentru sistemul Android. Versiunea pentru Android este gratuita si poate fi descarcata de pe Google Play in numai cateva secunde.
2. Fruit Ninja

Daca vrei sa te distrezi spintecand tot felul de fructe in numai cateva secunde, cu cele mai ascutite sabii, Fruit Ninja este jocul potrivit pentru tine. Aceasta varianta a jocului este disponibila gratuit.
3. Real Racing 2

Real Racing 2 este un joc plin de adrenalina si motoare turate la maxim. Daca esti fan al curselor de masini, Real Racing 2 va fi pe placul tau. Jocul contine peste 30 de masini si iti pune la dispozitie 15 trasee impresionante.
4. Ninja Chicken

Ninja Chicken este foarte similar jocului Mario, insa in rolul principal este o gaina foarte amuzanta si... luptatoare.
5. Slot City

Daca te pasioneaza jocurile de casino, dar ai vrea sa iti incerci norocul fara sa fie implicati si bani, Slot City este cea mai buna varianta.
6. Pool Mater Pro

Biliardul pe telefonul mobil s-a dovedit a fi un joc foarte distractie si apreciat, mai ales ca grafica si animatiile au efecte 3D.
Drag Racing

Pe Google Play, Drag Racing este descris ca fiind jocul cu masini care provoaca imediat dependenta. Acesta iti ofera 50 de variante de masini, pe care insa trebuie sa le castigi prin intreceri. Acestea pot fi tunate si imbunatatite cu ajutorul punctelor adunate.