AskMen.ro » Hobby » Gadgeturi » Cele mai tari aplicatii pentru iPhone si iPad

Cele mai tari aplicatii pentru iPhone si iPad

Publicat: 11 Sep 2012 00:00

De ce sa nu folosesti la maxim capacitatea iPhone-ului tau si sa te distrezi cu tot felul de aplicatii sau sa iti faci viata mai usoara cu aplicatii care de care mai utile si mai inteligente. Iata cateva dintre cele mai apreciate aplicatii pentru iPhone si Ipad in anul 2012.

Draw Something

Draw Something este o combinatie intre Spanzuratoarea si Cuvinte incrucisate. Astfel, trebuie sa il provoci pe partenerul tau de joc sa ghiceasca imaginea pe care tocmai ai desenat-o. Dincolo de faptul ca iti va pune la incercare talentul artistic, Draw Something iti stimuleaza si gandirea.
iPhoto

Daca iti place sa faci poze cu telefonul si sa le prelucrezi, ai la dispozitie iPhoto, o aplicatie care va transforma foarte mult o imagine simpla. Daca iti place sa te joci cu efectele, iPhoto este aplicatia ideala pentru tine.
SloPro

SloPro este o aplicatie care iti reda in slow motion orice filmulet pe care il ai pe iPhone 4S, fara sa investesti intr-un program sau echipament de specialitate. Desi tu ai un filmulet normal, SloPro iti va reda imaginea cu incetinitorul, astfel incat sa vezi anumite detalii care ti-ar fi putut scapa sau pur si simplu sa te amuzi de anumite lucru, de expresii ale fetei sau de sunete.
iTranslate Voice

Iti imaginezi cum ar fi sa vorbesti cu un coleg de o alta nationalitate, iar in ciuda faptului ca vorbiti limbi diferite, sa reusiti sa va intelegeti perfect Aplicatia are 30 de limbi diferite, insa pentru a functiona are nevoie de conectare la internet.
FreezePaint

FreezePaint este o aplicatie care iti permite sa suprapui doua imagini diferite si sa obtii una. cel putin ciudata, dar si inedita in acelasi timp. Rezultatele depind de creativitatea ta si poti realiza cam orice, incepand de la colaje, pana la imagini in care atasezi capul celui mai bun prieten unui corp sexy de femeie.