AskMen.ro » Hobby » Gadgeturi » Cele mai interesante gadget-uri pentru fotografi - GALERIE FOTO

Cele mai interesante gadget-uri pentru fotografi - GALERIE FOTO

Publicat: 30 Mai 2012 00:00

Rolul gadget-urilor in viata noastra a devenit unul major, astfel incat, indiferent de domeniul de activitate, fiecare are unul sau mai multe obiecte favorite.

In ceea ce-i priveste pe cei pasionati de arta fotografica, vor gasi foarte utila o lista cu cele mai interesante gadget-uri concepute atat pentru fotografii profesionisti, cat si pentru amatori.

1. Camera Foto Juice Box (Cutia de suc)

Cu un design amuzant, care nici nu le da de banuit celor din jur ca ar putea fi surprinsi in cele mai nepotrivite momente, gadget-ul Juice Box este deopotriva util si amuzant.

Rasucesti paiul, deschizi obturatorul si-l impingi jos pentru a fixa fotografia dorita.Nimic mai simplu, nu

2. Aparatul foto rezistent la apa

Nu poti renunta la fotografii nici macar atunci cand mergi cu prietenii la piscina Solutia am gasit-o noi! Iti poti achizitiona un aparat foto cu rezistenta la apa.

Propunerea noastra are in vedere un model simplist, care are insa toate caracreristicile unei camere de tip amfibie, de la obiectivul foto cu unghi larg, de 28 mm, pana la camera de 35 mm.

3. Blitz-ul circular (Ringflash Adaptor)

In general, un astfel de gadget este util pentru fotografia macro si close-up, iar pasionatii de fotografie apreciaza utilitatea acestuia.

4.Tricoul cu imprimeu "Aparat foto"

Asa cum ii sta bine unui fotograf, niciodata nu trebuie sa renunte la aparatul sau. Ce importanta are ca este doar un imprimeu pe tricou Cel putin ai satisfactia ca ti-ai ales tipul de aparat favorit!

Un tricou cu design amuzant iti completeaza tinuta de vacanta si toata lumea va sti care este cea mai mare pasiune a ta.

5. Sticker-ele decorative Cadre Foto

Daca nu era indeajuns faptul ca ai in toata casa obiective, trepiede, filme, aparate foto, atunci restul locuintei n-ar trebui sa faca nota discordanta cu acestea.

Iti poti decora casa intr-o maniera originala, cu cele mai frumoase fotografii ale tale, incadrate de sticker-ele "cadre Foto" (Photo Frames).

6. Suportul de fotografii

Ai surprins cele mai tari cadre, ai investit timp si energie in pasiunea ta, iar acum fotografiile tale stau ascunse prin cine stie ce cutii sau dulapuri

Solutia o reprezinta niste suporti de silicon, care te ajuta sa-ti scoti in valoare opera artistica.

Sursa foto: photojojo.com