AskMen.ro » Hobby » Gadgeturi » Cele mai bune stick-uri de memorie in 2012 (TOP 6) - GALERIE FOTO

Cele mai bune stick-uri de memorie in 2012 (TOP 6) - GALERIE FOTO

Publicat: 29 Mai 2012 00:00

In prezent, putina lume isi mai aminteste de batranele dischete, aka floppy disks. Si mai putine sunt computerele care inca permit utilizarea acestui dispozitiv de memorie externa, iar /DVD-ul/CD-ul ii calca incet, incet pe urme, odata cu dezvoltarea tehnologiei si aparitia unor noi dispozitive electronice de stocare a informatiilor. Stick-ul de memorie sau stick-ul pur si simplu este la mare cautare, iar companiile cauta constant noi modalitati de a-l dezvolta.

A fost inventat in 1980 de cercetatorul japonez Fujio Masuoka si a devenit foarte popular datorita usurintei cu care se manevreaza, portabilitatii, dimensiunilor reduse si rezistentei la socuri mecanice. Iata car sunt cele mai tari stick-uri de memorie in 2012.

1. IronKey (8GB)

IronKey este cel mai sigur stick de memorie din lume. Este un dispozitiv care iti protejeaza datele, confidentialitatea si identitatea. Criptarea hardware este realizata in conformitate cu specificatiile militare si guvernamentale.2. Swarovski Crystals (4GB)

Una dintre cele mai recente aparitii pe piata stick-urilor de memorie este dispozitivul acoperit cu renumitele cristale Swarovski. Are o capacitate de 4GB, care permite stocarea a sute de melodii si mii de poze.3. Transformer (8GB)

Pasionatii de stick-uri USB de memorie flash au la dispozitie un dispozitiv ce se poate transforma intr-o jucarie Transformers. Are o capacitate de 8GB si este numai bun daca te gandesti sa colectionezi stick-uri pentru viitorii tai nepoti.4. Lego (2GB)

Daca tehnologia moderna te copleseste, ia dupa tine un stick mic si colorat, incorporat intr-o piesa din celebrul joc Lego.5. Darth Vader Unmasked Mimobot (2GB)

Fan Star Wars Fan Darth Vader Fan memory stick Atunci alege un dispozitiv haios, care il reprezinta pe celebrul personaj negru. Scoate-i masca si descopera cu arata Darth Vader in realitate.6. LaCie FastKey (120 GB)

LaCie FastKey este un stick de memorie ce poate avea o capacitate de stocare de 120 GB. Desigur, daca nu ai prea multa dare de mana, respectiv 475 de dolari, poti opta si pentru o capacitate mai mica de stocare - de 30 sau 60 GB. Desi arata ca un stick USB, in interiorul lui FastKey se afla un SSD.