AskMen.ro » Hobby » Gadgeturi » Cele mai bune sisteme audio in 2012 (TOP 5)

Cele mai bune sisteme audio in 2012 (TOP 5)

Publicat: 22 Mai 2012 00:00

Sistemele audio au un singur scop principal: acela de a-ti reda un sunet de cea mai buna calitate. Fie ca alegi un sistem audio pentru PC, un iPod sau un sistem home cinema, este bine sa te orientezi catre gadgeturi nu foarte scumpe, deoarece piata evolueaza constant si mereu apar noi si noi produse, mai performante. Descopera care sunt cele mai bune sisteme audio din 2012.

1. Denon AVR-1912

Denon AVR-1912 este unul dintre cele mai laudate receivere din 2011. Decodeaza toate formatele HD-Audio existente, are suport pentru formatul video 3D si audio return channel, converteste toate sursele video analog in digital, dispune de Remote App pentru iPhone, iPod Touch sau iPad si de functia Apple Airplay wireless music streaming. Pretul unui astfel de sistem audio este de aproximativ 450 de dolari.

2. Energy Take Classic 5.1

Energy Take Classic 5.1 este un sistem audio de calitate, la un prez rezonabil, de aproximativ 400 de dolari. La acest pret primesti un receiver compact, care emite un sunet clar, se instaleaza rapid si se manevreaza cu usurinta.

3. Aperion Intimus 4T Hybrid SD

Daca nu esti in cautarea unui sistem audio compact, atunci ia in considerare posibilitatea de a opta pentru difuzoare mid-sized, precum Aperion Intimus 4T Hybrid SD. Acest sistem six-speaker iti ofera un sound incredibil, dintr-o varietate de surse, de la TV si DVD, pana la concole de joc.

Pretul unui astfel de sistem audio este in jur de 1350 de dolari.

4. Sony HT-CT150

Sony HT-CT150 Bar Home Theater System este cel mai bun sistem audio din categoria sa. Dispune de mai multe porturi HDMI, este compatibil 3D, are un sunet de inalta calitate, insa nu este disponibil wireless, iar designul telecomenzii lasa de dorit. Pretul unui astfel de sistem audio se ridica la 300 de dolari.

5. Logitech Squeezebox Radio

Squeezebox Radio de la Logitech este un sistem audio compact, ideal pentru a te bucura de muzica aproape oriunde in casa. Sistemul incorporeaza un radio clasic, care este pus in valoare de conexiunea la Internet.