AskMen.ro » Hobby » Gadgeturi » Cele mai bune si ieftine aparate foto cu Wi-Fi

Cele mai bune si ieftine aparate foto cu Wi-Fi

Publicat: 24 Apr 2012 00:00

In ultimii ani, tehnologia telefoanelor mobile a evoluat atat de mult, incat pare aproape inutil sa ai alte gadgeturi prin apropiere. Pentru ce ai mai avea nevoie de un aparat foto, daca smartphone-ul tau de ultima generatie face poze de o claritate incredibila, filmeaza HD si te ajuta sa postezi aproape instantaneu pe retelele de socializare toate fotografiile

Pentru a fi in pas cu cele mai noi tehnologii, producatorii de aparate foto au dezvoltat un sistem revolutionar, care dispune de conexiune Wi-Fi. In ziua de azi, nu esti cool daca nu impartasesti cu prietenii pozele pe care le faci.

Aparatele foto au fost adaptate la acest trend, ceea ce inseamna ca posesorii unui astfel de aparat cu Wi-Fi pot transmite automat pozele pe Facebook sau pe alte retele de socializare, imediat ce au captat imaginile, fara a le descarca in computer.

Iata care sunt cele mai bune si ieftine aparate foto cu tehnologie Wi-Fi:

1. Canon ELPH 320 HS

Cu o vasta experienta in domeniu, cei de la Canon au dezvoltat propria versiune asupra unei camere foto cu Wi-Fi. Este vorba despre modelul PowerShot ELPH 320 HS, cu 16 MP, senzor de imagine CMOS, asociat cu procesor de imagine DIGIC 5.

In prezent, Canon dispune de o aplicatie CameraWindow pentru iOS, o aplicatie identica urmand a fi disponibila si pentru Android luna viitoare. CameraWindow iti permite sa conectezi fara fir un iPhone direct la aparatul foto. Ulterior, poti folosi telefonul pentru a impartasi online imaginile din aparat.

Canon ELPH 320 HS permite urcarea pozelor pe Facebook in 4 secunde.

2. Samsung WB150f

O alta camera foto digitala cu tehnologie Wi-Fi incorporata este Samsung WB150f. Are conexiune la Internet, zoom generos si o multitudine de moduri de fotografiere, pe care un iPhone, spre exemplu, nu le are. Aceasta camera foto are ecran AMOLED de 3 inch, cu o rezolutie destul de mica (640x480). Gama de distante focale merge de la 24 mm pana a 432 mm, rezultand un zoom de 18x. Obiectivul cu f 3,2-5,8 face ca efectul de DOF (Depth Of Field) sa fie mai greu de obtinut.

Samsung WB150f permite urcarea pozelor pe Facebook in 15 secunde.