AskMen.ro » Hobby » Gadgeturi » Cele mai bune aplicatii de muzica pentru Android

Cele mai bune aplicatii de muzica pentru Android

Publicat: 03 Iul 2012 00:00

Ai un smartphone care ruleaza cu Android, iar fara muzica nu poti rezista mai mult de o ora Iata cateva dintre cele mai bune aplicatii de muzica pe care le poti folosi, dupa bunul plac, pe sistemul de operare Android.

Shazam

Sa spunem ca esti intr-un bar, intr-un club sau pe plaja si auzi o melodie care iti place foarte mult. Poate ai mai auzit-o si alta data, insa nu stii cum se numeste si nici cine o canta. Shazam este o aplicatie care, cu o singura atingere, in numai cateva secunde, iti da toate informatiile necesare despre piesa respectiva. Aplicatia Sharam recunoaste milioane de piese, de la cele mai vechi pana la cele mai noi si iti da apoi posibilitatea sa descrci piesa sau sa dai share videoclipului pe site-ul de socializare preferat.

Aplicatia este gratuita si nu ai nevoie de cont.

DoubleTwist Player

Cel putin 2 GB din spatiul telefonului sunt ocupati de muzica preferata Atunci ar fi bine sa ai o modalitate prin care sa organizezi piesele, astfel incat sa iti fie mai usor sa le gasesti. DoubleTwist Player iti permite sa aranjezi piesele in functie de titlu, de artist, de gen sau de notele obtinute de la useri.Mixzing Media Player

Mixzing Media Player este o aplicatie care iti permite sa te relaxezi complet si sa stai fara grija in timp ce adormi seara, cu castile in urechi. Dincolo de faptul ca iti permite sa downloadeze orice piesa, instantaneu, Mixzing Media Player are functie de "sleep" si iti permite astfel de programezi o ora sau un timp dupa care sa se opreasca.
Ringtone Maker

Daca te enerveaza sa instalezi pe PC tot felul de programe care sa iti permita sa tai bucati din piesele favorite, iar apoi sa gasesti o modalitate de a le transfera pe acestea pe telefon pentru a le seta ca ringtone, ai o varianta mult mai buna: Ringtone Maker. Aceasta aplicatie iti ofera posibilitatea de a taia bucati din orice piesa, in numai cateva secunde si de a o seta ca ringtone.
Sursa foto: androidauthority.com