AskMen.ro » Hobby » Gadgeturi » Casti audio sub 100 ron: top 6

Casti audio sub 100 ron: top 6

Publicat: 09 Oct 2012 00:00

Fie ca ti le doresti pentru la birou, pentru acasa sau pentru a asculta muzica pe strada, alegerea castilor potrivite nu este deloc dificila, nici macar atunci cand ai un buget limitat. Iata cateva dintre cele mai bune casti audio sub 100 ron.

Casti PANASONIC

Model: RP-DJ120E-K

Daca ai nevoie de o pereche de casti performante pentru la birou sau chiar pentru acasa, pentru a te uita la filmele preferate, in orice moment din zi si din noapte, castile de la Panasonic sunt ideale pentru tine.

Castile au un cablu de 2 metri lungime, raspuns la frecventa de 12Hz - 25kHz si o sensibilitate de 105 dB.

Pret: 99 ron
Casti JVC

Model: HA-RX300

Castile de la JVC garanteaza un sunet de inalta calitate. Acest lucru se datoreaza magnetilor neodim de 40 mm, care sunt inclinati pentru un sunet mai puternic. Acestea pot fi purtate chiar si pe strada, atunci cand asculti muzica la mp3 player.

Pret: 89 ron
Casti PHILIPS

Model: SHP2700/00

Cand tot ce iti doresti de la o pereche de casti este un sunet puternic, de calitate, produsele de la Philips vor fi pe placul tau. Acestea garanteaza o experienta audio perfecta si un sunet performant, de cea mai buna calitate.

Producatorul sustine ca aceste casti asigura confort chiar si dupa cateva ore de auditie si ca nu vei avea probleme cu durerile de la nivelul urechilor.

Pret: 89 ronCasti SONY

Model: MDR-ZX100

Difuzoarele de 30 de mm ale castilor de la Sony asigura un sunet clar, direct si precis. Acestea sunt foarte moderne si pot fi purtate atat la birou sau in casa, cat si pe strada, conectate la mp3 player.

Castile se gasesc in mai multe variante de culori.

Pret: 85 ronCasti SONY

Model: MDR-V150

Desi aceste casti sunt special create pentru monitorizare, ele sunt ideale pentru persoanele pasionate de muzica. Acestea ofera un sunet de calitate si vin insotite de un conector universal stereo, astfel incat sa poata fi utilizate cu diverse echipamente audio.

Pret: 65 ronCasti intraauriculare PHILIPS

Model: SHE9750/10

Castile intraauriculare sunt ideale pentru persoanele care vor sa asculte muzica intr-un mod cat mai discret, dar si pentru persoanele care poarta ochelari de vedere si nu suporta presiunea provocata de castile normale.

Castile de la Philips au o sensibilitate de 103 dB si o putere maxima de 50 mW.

Pret: 75 ron.