AskMen.ro » Hobby » Gadgeturi » 5 retele sociale de specialitate care te-ar putea interesa

5 retele sociale de specialitate care te-ar putea interesa

Publicat: 14 Iun 2012 00:00

Facebook ramane incontestabil liderul retelelor sociale, dar cei care vor sa stabileasca legaturi online doar cu alti utilizatori cu interese comune au la dispozitie si retele sociale de nisa. Iata 5 retele sociale de specialitate care te-ar putea interesa.

FastLoop

Retea sociala pentru sportivi, FastLoop ofera o baza de date cu articole de fitness, dar si uneltele pentru a-ti masura progresele si pentru a le compara cu ale altor membri. Pe FastLoop, utilizatorii pot crea cu usurinta comunitati de prieteni sau de coechipieri.

Untappd

Sub forma unei aplicatii pentru Android si iOS, Untappd este o retea sociala dedicata berii. Utilizatorii pot discuta despre berile preferate si barurile si restaurantele unde se gasesc, intr-un mod similar Foursquare.

Cyloop

Retea sociala centrata pe muzica, Cyloop ofera utilizatorilor acces la milioane de melodii si videoclipuri si permite crearea unor profile personalizate unice pe baza preferintelor muzicale. Muzicienii aspiranti isi pot promova usor creatiile pe Cyloop.

Book-in-a-Week

Scriitorii amatori gasesc o comunitate stransa pe Book-in-a-Week, retea sociala care ofera un curs virtual de creatie literara in prima saptamana a fiecarei luni. Include sfaturi si tehnici pentru depasirea blocajului mental si poate trimite utilizatorilor in pana de inspiratie mesaje motivatoare.

ComicSpace

Dedicata benzilor desenate si artistilor care le creeaza, ComicSpace este o retea sociala ce include o platforma de blogging si un loc in care pot fi publicate creatii originale sub forma de webcomics, pentru a primi reactii de la comunitatea de 90.000 de membri activi.

Autor: Gabriel Branea

Sursa foto: Edudemic.com