AskMen.ro » Going Out » Filme » Terapie de cuplu

Terapie de cuplu

Publicat: 17 Sep 2012 00:00

Kay (Meryl Streep) si Arnold (Tomy Lee Jones) formeaza un cuplu devotat, dar plictisit, iar cei peste 30 de ani de casnicie o determina pe Kay sa incerce sa-si condimenteze relatia si sa se reapropie de sotul sau.

In momentul in care afla ca un consilier marital de renume (Steve Carell) se afla in oraselul Great Hope Springs, aceasta pune la cale un plan sa-l convinga pe scepticul sau partner sa ia avionul si sa urmeze o saptamana de terapie de cuplu.

Va fi suficient de greu pentru Kay sa il convinga pe incapatanatul Arnold ca terapia este benefica pentru relatia lor, insa adevarata provocare pentru amandoi vine in momentul in care trebuie sa renunte la inhibitiile din dormitor si sa incerce sa reaprinda flacara care i-a facut initial sa se indragosteasca unul de celalalt.

In regia lui David Frankel si avandu-i in distributie pe: Meryl Streep, Tommy Lee Jones, Steve Carell, Jean Smart, Ben Rappaport, Daniel Flaherty, comedia cu accente dramatice Terapie de cuplu / Hope Springs va putea fi vizionata incepand de vineri, 21 septembrie, la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.