AskMen.ro » Going Out » Filme » Robert De Niro, Michelle Pfeiffer si Tommy Lee Jones, la mana lui Luc Besson!

Robert De Niro, Michelle Pfeiffer si Tommy Lee Jones, la mana lui Luc Besson!

Publicat: 11 Oct 2013 00:00

Robert De Niro, Michelle Pfeiffer si copiii lor trebuie sa se ascunda. De Mafia new-york-eza. Si atunci ce s-au gandit ei si protectorul lor,ᅡ Tommy Lee Jones Sa se refugieze in Normandia, sa devina o familie respectabila de americani-francezi si sa ii omoare pe toti cei care nu raspund cum se cuvine solicitarilor lor! Ah, nu v-am spus, si De Niro tot mafiot a fost! Stiu ca nu va surprinde...

Malavita: O poveste criminala (Malavita) este o comedie deosebit de spumoasa si plina de actiune, marca Luc Besson, care va intra in cinematografele din Romania incepand de astazi, 11 octombrie.

Cu o distributie formata din castiga(torul premiului Oscar, Robert De Niro (Taurul furios, Scenariu pentru happy-end),Tommy Lee Jones (Lincoln, Nu exista tara pentru batrani), actrita Michelle Pfeiffer, nominalizata( la Oscar (Scarface, Formidabilii Baker Boys), Dianna Agron (serialul TV "Glee," Numarul patru) si John D'Leo
(Luptatorul, Politisti in Brooklyn) si cu o regie si un scenariu semnate de Luc Besson (Teroare in Paris, Curierul), pornind de la romanul omonim al italianului Tonino Benacquista, comedia neagra Malavita: O familie criminala (Malavita) spune povestea unui fost sef mafiot si a familiei sale care se muta intr-un orasel linistit din Franta, in cadrul programului de protectie a martorilor, dupa ce acesta i-a turnat pe partenerii sa(i de afaceri.

In ciuda eforturilor agentului Stansfield (Tommy Lee Jones), care face tot posibilul sa ii tina in frau pe membrii familiei, Fred Blake (Robert De Niro), sotia sa Maggie (Michelle Pfeiffer) si cei doi copii ai lor, Belle (Dianna Agron) si Warren (John D'Leo), acestia nu se pot abtine sa( nu recurga la vechile lor metode de a-si rezolva problemele, ca-n "familie".

Astfel ca, foarte curand, se instaleaza haosul, mai ales ca Mafia se afla pe urmele familiei lui Fred aka Giovanni, iar membriiᅡ familiei isi regleaza conturile in cele mai neobisnuite moduri.

Filmul Malavita: O familie criminala va rula in cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, reteaua Cinema City (Arad, Arad GTC, Braila, Cluj, Cluj Polus, Constanta, Cotroceni, Ploiesti, Sun Plaza, Targu-Mures),Cinema Glendale (Bucuresti), Palace (Oradea), Cortina (Oradea), Cityplex (Constanta, Brasov), Grand Mall (Satu Mare), Cinema Dacia (Buzau), 3D Colours Cinema (Craiova), Victoria (Cluj) precum si la Cinema Ostroveni din Ramnicu Valcea.

Sursa:ᅡ CinemaProhttp://youtu.be/sDzqB-2VC9k