AskMen.ro » Going Out » Filme » Diana Dumitrescu - fata de bani gata in Justin si cavalerii 3D

Diana Dumitrescu - fata de bani gata in Justin si cavalerii 3D

Publicat: 03 Oct 2013 00:00

Aflata la prima ei colaborare in cadrul unui proiect de animatie, Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei ¬Ingeri pierduti¬, difizata la ACASA TV, poate fi admirata de vineri pe marile ecrane, in superba animatie Justin si cavalerii 3D, un film distribuit in cinematografe din 4 octombrie de MediaPro Distribution.

,,Experienta a fost una foarte interesanta, de care m-am bucurat din plin. Cu aceasta ocazie mi-am dat seama ca mi-ar placea sa vad animatii realizate in Romania, special facute pentru actorii nostri, cu replici originale, gandite in limba romana. Abia astept sa vad cum prinde viata personajul meu pe marile ecrane, la premiera de sambata aceasta.¬, a declarat Diana Dumitrescu despre debutul sau intr-un film de animatie.

Frumoasa si talentata actrita o interpreteaza in Justin si cavalerii 3D pe Lara, o tanara fermecatoare si la propriu de bani gata, pentruᅡ ca tatal sau este cel care a inventat banii in Regat. Indiferenta Larei fata de Justin, nu-l afecteaza deloc pe
eroul nostru, care este iremediabil indragostit de ea. Asta pana cand Lara cedeaza farmecelor lui Sir Clorex, pe care ajunge sa-l adore. Abia atunci Justin realizeaza ca poate Lara nu este fata potrivita pentru el.

Alaturi de Diana Dumitrescu, au contribuit la realizarea dublajului in limba romana a filmului Justin si cavalerii 3D: Cabral, Mircea Solcanu, Criss si Vlad (trupa ONE), Florin Busuioc, Roxana Iliescu si Irina Nistor.

Cu intamplari amuzante, personaje haioase si eroi nemaipomeniti, animatia Justin si Cavalerii 3D este distribuita de MediaPro Distribution in premiera, din 4 octombrie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov),ᅡ Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Cluj Polus, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Arta (Targu-Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti),
Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploiesti), Cortina (Oradea), Cine Grand (Botosani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Marcom (Buzau), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

Sursa: MediaPro Distribution