AskMen.ro » Going Out » Filme » Dansul Dragostei 4: Revolutia

Dansul Dragostei 4: Revolutia

Publicat: 17 Sep 2012 00:00

Emily (Kathryn McCormick) soseste la New York cu speranta de a deveni o dansatoare profesionista si ajunge sa se indragosteasca intr-un timp relativ scurt de Sean (Ryan Guzman), liderul unui dance crew specializat in flash mob-uri extrem de elaborate, cunoscut sub numele ¬The Mob¬.

Atunci cand un prosper om de afaceri vrea sa investeasca in dezvoltarea cartierului trupei de dans, prin demolarea unei zone si relocarea a mii de oameni, Emily trebuie sa-si uneasca fortele cu Sean si ¬The Mob¬, pentru a transforma arta si dansul intr-un protest artistic.

Impreuna cu colegii de trupa, cei doi incep o adevarata revolutie, fiind dispusi sa-si sacrifice toate visurile de o viata pentru cea mai nobila cauza: salvarea comunitatii in care au crescut.

Dansul dragostei 4: Revolutia este continuarea francizei de succes STEP UP, care de aceasta data ofera dansuri fenomenale in 3D, in decorul vibrant si incitant al fabulosului oras Miami.

In regia lui Scott Speer si avandu-i in distributie pe: Kathryn McCormick, Ryan Guzman, Adam G. Sevani, Stephen Boss, productia Dansul dragostei 4: Revolutia / Step Up 4: Revolution 3D va putea fi vizionata incepand de vineri, 7 septembrie, la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.