AskMen.ro » Going Out » Filme » Cele mai noi premiere la cinema - GALERIE VIDEO

Cele mai noi premiere la cinema - GALERIE VIDEO

Publicat: 01 Oct 2012 00:00

In aceasta luna vei avea sansa sa vezi pe marile ecrane actori precum Bruce Willis, Liam Neeson sau Adamn Sandler.

Luna octombrie iti pregateste filme exceptionale, multa comedie, drama si actiune. Iata cateva dintre cele mai asteptate filme ale lunii octombrie.

Looper

Joe (Bruce Willis) are un job pe cat de straniu, pe atat de simplu si profitabil: acela de a omori oameni trimisi din viitor, exact cu scopul de a fi executati. Chiar daca pentru o perioada el este multumit de aceasta sursa de venit, Joe este in fata unei adevarate drame in momentul in care se intalneste cu propria persoana din viitor. Oare este capabil Joe sa se ucida pe sine sau incearca sa traga de timp si sa gaseasca o portita de scapare
Tom Sawyer

Tom Sawyer este, evident, un pusti care se gandeste tot timpul la farse si la glume pe care sa le faca celor din jurul sau. Matusa baiatului incearca sa gaseasca tot felul de modalitati prin care sa il ajute pe acesta sa isi schimbe comportamentul, insa nimic nu functioneaza.

Totul se schimba in momentul in care in oras se muta noul judecator, alaturi de fiica sa. Tom Sawyer se indragosteste de fata si face tot posibilul ca sa o impresioneze si sa ii fie pe plac, iar asta inseamna ca devine mai responsabil si uita de farse si nazbatii.
Taken 2

Pentru ca in trecut a stricat afacerile unor traficanti de carne vie, Bryan Mills (Liam Neeson) este acum luat in vizor. Acesta se afla intr-o vacanta in Turcia, alaturi de sotia sa, insa este rapit de catre interlopii care vor ca Mills sa plateaca pentru ce le-a facut.

Bryan Mills are timp totusi sa dea un singur telefon si sa o anunte pe fiica sa de situatia in care se afla.Hotel Transylvania

Dracula (Adam Sandler) organizeaza o petrecere in cinstea fiicei lui, la hotelul Transylvania, acolo unde se aduna toti monstrii lumii, fara sa fie deranjati de oameni.

Planurile contelui sunt insa date peste cap in momentul in care, in toiul petrecerii, apare un om ratacit, care se indragosteste, culmea, chiar de fiica lui.