AskMen.ro » Going Out » Filme » Cabral il dubleaza pe Antonio Banderas

Cabral il dubleaza pe Antonio Banderas

Publicat: 01 Oct 2013 00:00

Cabral, carismaticul prezentator al emisiunii "Povestiri de Noapte", de la ACASA TV, ajunge, din 4 octombrie, in premiera pe marile ecrane in rolul unui aratos, dar superficial cavaler medieval, caruia ii imprumuta vovea, in animatia "Justin si cavalerii 3D".

Aflat la prima experienta de acest gen, misiunea lui Cabral a fost cu atat mai complicata cu cat a trebuit sa dubleze personajul interpretat de celebrul Antonio Banderas in varianta originala a filmului.

"Mi-a facut placere sa fac parte din acest proiect, "Justin si cavalerii 3D" este o poveste frumoasa, un basm animat care te face sa razi dar, in acelasi timp, le si pune celor mai mici valorile acolo unde ar fi bine sa fie.

Am dublat un personaj tembel, un Don-Juan lovit la cap, cu o personalitate aparte, Sir Clorex. Cu o voce de cuceritor din nascare, dar cu replicile unui pampalau ametit, personajul meu are un farmec special.

A fost distractie mare la inregistrari, toti colegii alaturi de care am lucrat in proiectul asta au ras - si eu, recunosc - pentru ca filmul este scris foarte bine si replicile iti dau motive de ras in cascada.", povesteste Cabral, incantat de experienta traita la inregistrari.

Sir Clorex este in aparenta cavalerul perfect care arata incredibil in armura sa stralucitoare. Puterea fizica, frumusetea si postura il recomanda drept cavaler, insa atunci cand pericolul ii da tarcoale, Clorex isi da seama ca nu armura conteaza, ci caracterul celui care o poarta.

Eroul animatiei, Justin, locuieste intr-un regat in care birocratii conduc, iar cavalerii au fost alungati. Mai presus de orice, visul lui este sa devina un cavaler neinfricat, exact ca bunicul sau. Cu toate acestea, tatal are alte planuri rezervate pentru el si vrea ca Justin sa-i calce pe urme si
sa devina avocat.

Pentru a-si indeplini visul, Justin porneste intr-o calatorie plina de neprevazut. De-a lungul drumului o va cunoaste pe frumoasa si rebela Talia, pe vrajitorul Melquiades, dar si pe aratosul Sir Clorex.

Desi, aparent, nu are calitatile necesare unui adevarat cavaler, Justin trebuie sa isi apere familia si regatul de crunta razbunare a lui Sir Heraclio si a armatei sale de cavaleri alungati si hotarati sa distruga totul in cale.

Cabral va putea fi urmarit pe marile ecrane din tara, incepand cu 4 octombrie, in animatia "Justin si cavalerii 3D", un film distribuit de MediaPro Distribution.

Sursa: MediaPro Distribution