AskMen.ro » Going Out » Concerte » Voxis , peripetii inainte de Romanian Music Awards

Voxis , peripetii inainte de Romanian Music Awards

Publicat: 20 Sep 2011 00:00

Sunt tineri, energici si se tin de pozne , iar asta ii baga cateodata la belele. Cea mai recenta traznaie a celor patru baieti de la Voxis i-a costat mult, la propriu si la figurat.

Ca orice trupa care canta live, cei 4 Voxis, au instrumente proprii, au investit in tehnica si echipamente de ultima ora. Ghinionul a venit cu doar cateva zile inainte de recitalul de Romanian Music Awards. Dupa un concert sustinut in Bucuresti, din cauza ca se grabeau sa ajunga la un alt eveniment, baietii si-au distrus atat mixer-ul, cat si laptopul.

"Dupa un concert, din cauza agitatiei si a faptului ca mai aveam un eveniment la care aproape intarziasem, o parte dintre case-urile cu instrumente nu au fost bine inchise iar in momentul in care le-am ridicat sa le ducem la masina doua dintre s-au deschis, iar laptopul si mixer-ul nu au rezistat impactului cu solul. Asa ca ne-am trezit cu cateva zile inainte de RMA fara doua elemente foarte importante", povesteste solistul trupei, Andrei aka Gremlin.

Intr-un timp record, Gremlin, Andrei, Sandri si Bogo au reusit sa inlocuiasca laptopul si mixerul, cu unele chiar mai performante, chiar daca nu sunt anti-soc.

Voxis a oferit un super recital 100% live la aceasta editie a Romanian Music Awards. Cu hit-ul ¬Tell Me Everything¬ si noul single ¬I Just Wanna¬, trupa a tinut in priza publicul din Piata Sfatului.