AskMen.ro » Going Out » Concerte » Totul despre Deepside Deejays

Totul despre Deepside Deejays

Publicat: 23 Aug 2011 00:00

Baietii de la Deepside Deejays, alaturi de Inna si David Deejay, au inventat si sustinut stilul 'popcorn'. Trio-ul a luat fiinta in 2008, an in care a a inceput sa produca si sa remixeze in stilul sau unic. Vibearena, Victor de la Pena si Dave Pryce au la activ peste 50 de remixuri si 20 de piese originale.

Primul lor hit, 'Beautiful Days', a fost un succes si in Europa dar si international, in tari ca India, Egipt sau Maroc. Melodia a ocupat locul 1 in topurile din Polonia, Maroc, India, Grecia, Cipru, Romania, Malta si a ajuns in top 10 in Suedia, Norvegia.

In 2009, Deepside Deejays castiga un concurs de remixuri organizat de labelul de muzica electronica Toolroom, remixandu-l pe Dirty South, unul dintre cei mai faimosi producatori si Dji. Tot in 2009, formatia Deepside Deejays a castigat premiul The Best DJ Award la Romanian Music Awards 2009.

Un an mai tarziu, trupa primeste la RMA trofeul The Best Featuring Award, in timp ce la Nights.ro Awardss este recompensata cu trofeul Best Dance Project.

In 2010, Tiesto, unul dintre cei mai buni Dji de pe mapamond, asculta remixul realizat de Deepside Deejays la piesa 'Don¬t Say It¬s Over' a lui Alex. Placut surprins de piesa, Tiesto o difuzeaza in emisiunea sa radio 'Club Life' si o include in concertele sale.

Deepside Deejays a semnat de curand un important contract in Rusia, unde va sustine o serie de concerte, va avea parte de o promovare masiva si va face reclama celor mai importante canale muzicale rusesti.