AskMen.ro » Going Out » Concerte » Incepe ROUTE68 SUMMERFEST 2012!

Incepe ROUTE68 SUMMERFEST 2012!

Publicat: 25 Iul 2012 00:00

Credeati ca evenimentele majore se intampla doar in capitala Weekend-ul acesta distractia se muta in vest! Joi, 26 iulie, ora 12:00, se da startul celei de-a doua editii ROUTE68 SUMMERFEST ¬ ¬Stop. Drop & Rock!¬, la Gurasada Park, in judetul Hunedoara.

Cel mai asteptat festival de muzica open-air din vestul Romaniei revine in forta cu un lineup de peste 40 de trupe si DJ, activitati artistice si sporturi extreme, concentrate pe parcursul a trei zile si trei nopti de distractie, adrenalina si mega-concerte!

Printre capetele de afis se numara Zdob si Zdub, Parazitii, Luna Amara, Omul cu Sobolani, Altar, Suie Paparude, ROA, The MOOoD, Grimus, dar si Vita de Vie, care se intorc anul acesta la Gurasada cu un super-recital acustic aniversar.

Biletele se pot achizitiona de la intrarea in parcul festivalului si au preturi cuprinse intre 30 si 35 de LEI pentru o zi si 80 LEI pentru abonamentele de 3 zile (campare inclusa).

Aditional spectatorii vor primi bratari colorate, conform tipului de bilet achizitionat. Accesul persoanelor sub 14 ani este permis doar daca sunt insotiti de un tutore major.

Transportul, pana si de la locatie, se poate face fie cu masina personala, fie cu trenul, autobuzul sau pedaland pe bicicleta. Situat in dreptul comunei Gurasada (sat Gothatea), jud. Hunedoara, la aproximativ 1 km de drumul national E68/DN7, parcul festivalului ofera o atmosfera funky fresh si decoruri underground, camuflate discret de graffiti colorate.

Cazarea se face la marginea padurii, sub cerul liber, in corturi, pe saltele gonflabile si izoprene, sau cu urechea lipita de pamant. Route68 Camp numara peste 500 de locuri de campare si este dotat cu servicii si dusuri moderne, dar si cu utilitati gratuite, precum toalete si lavoare mobile.

O gama larga de produse alimentare va fi disponibila in parcul festivalului, pentru a potoli chiar si cele mai gurmande apetituri. Din meniurile comerciantilor nu vor lipsi: gratarele, cartofii prajiti, fast food-urile, salatele, clatitele uriase, fructele sau inghetata.

Berea, bauturile racoritoare si bauturile alcoolice vor curge 24/24 la barurile si terasele amenajate la locatie, iar standuri specializate vor oferi cafea, ceaiuri, lapte, suc de fructe si vin.

Organizatorii recomanda consultarea regulamentului oficial (route68summerfest.blogspot.ro), pentru a evita eventualele neplaceri cauzate de incalcarea acestuia.

Este permis accesul cu camere foto de orice tip, insa spectatorii sunt rugati sa respecte indicatiile staff-ului in ceea ce priveste restrictiile. Este interzisa fotografierea cu altceva decat telefoane mobile a anumitor recitaluri din programul festivalului, segmente ce vor fi anuntate corespunzator.