AskMen.ro » Going Out » Concerte » Festivalurile lunii august in Romania

Festivalurile lunii august in Romania

Publicat: 06 Aug 2012 00:00

Luna august vine in intampinarea ta cu o serie de festivaluri pentru toate gusturile. Fie ca esti fan al muzicii rock, pop sau house, cu siguranta vei descoperi un eveniment care sa fie pe placul tau.

Mamaia Sensation pe Plaja Hanul Piratilor din Navodari

In zilele de 17 si 18 august, incepand cu ora 20.00, va avea loc evenimentul Mamaia Sensation acolo unde vor canta artisti precum DJ Tomcraft, Josh Gallahan, Talla 2XLC, Adrian Eftimie, DJ Optick, DJ Chuchie, DJ Marusha, Gojira, Kai Tracid si Felix Kracher.

DJ-ii prezenti vor mixa muzica electro, tehno, minimal, drum&bass, breaks and ambient.

Pretul biletelor incepe da la 40 de ron/zi (categoria 1), 200 ron/zi (pentru VIP), iar abonamentul pentru cele doua zile va fi de 70 de ron.

Inainte de spectacol, va avea loc o parada cu 3 camioane si 3 autobuze supraetajate, care vor pleca din parcarea Maritimo Shopping Center spre locatia spectacolului. Parcarea mall-ului va fi punct de intalnire al celor care vor sa participe la festival si locul unde se va face warm-up pentru petrecerea care va incepe pe plaja. Caminoanele si autobuzele vor stationa la Maritimo Shopping Center intre orele 11:00 ¬ 16:00.

Festivalul Peninsula 2012 la Targu Mures

Targu Mures va gazdui evenimentul Peninsula, in perioada 26 - 26 august. Pe scena evenimentului vor urca artisti, dupa cum urmeaza:

Joi, 23 august 2012

Zdob si Zdub

Republic

The Straits

Vineri, 24 august

Rotfront

Vita de Vie

Kistehen

LB 27

Martin Knowles etc.

Sambata, 25 august

New Model Army

Netsky

N.O.H.A.

Suie Paparude

Sarmalele Recietc.

Duminica, 26 august

Children of Bodom

ATB, Josh Gallahan

Trooper

DJ Optick etc.

Pretul biletului pentru o zi este de 60 de ron, in timp ce abonamentul pentru toate cele 4 zile va fi de 150 de ron.

Sunwaves Festival 12 la Navodari

In zilele de 17, 18 si 19 august, la Navodari, va avea loc Sunwaves festival, pe scena caruia vor urca artisti precum John Digweed, Richie Hawtin, Terry Lee Brown Jr., The Timewriter, Rhadoo sau Petre Inspirescu. Festivalul este dedicat fanilor muzicii electro si se anunta a fi un show incendiar.

Pretul biletelor este de 45 de ron pentru o zi.