AskMen.ro » Going Out » Concerte » "Fara cap", spectacol-concert la Teatrul de Sufragerie

"Fara cap", spectacol-concert la Teatrul de Sufragerie

Publicat: 05 Dec 2012 00:00

Ultima reprezentatie din 2012! Spectacolul concert de teatru ¬Fara cap¬ cu Razvan Ropotan & trupa Late Summer. Sambata, 8 decembrie, de la ora 20.30!

Dupa un text de Truman Capote, regia semnata Ioana Petre, "Fara cap" este un concert de teatru experiment in care se canta live, un eveniment cu totul inedit!

synopsis:

vincent van strauss
Nu.vincent van shakespeare
Nu.Vincent van Love!
Nu. Se canta live..si se joaca teatru ACASA in Sufragerie!

Vii la Teatrul de Sufragerie, la noi acasa ca la tine acasa, te descalti, iei un loc pe perna, sau chiar in fotoliu, e cald si colorat. Servesti un ceai cald cu ghimbir sau iasomie. Uneori si vin fiert si scortisoara sau prajituri de casa. Cum se nimereste sau te nimeresti. Si doar din partea casei. Si te trezesti ca cineva iti vorbeste. Chiar tie si doar celorlalti 19 spectatori care pot fi prietenii tai. O experienta unica, intima, personala. Un altfel de teatru, un altfel de spectacol. ACASA. Este un transfer de emotie ca intr-o atingere. Iar tu faci parte din spectacol. Asa ca lasa-te purtat de poveste. Deja ii apartii. Sau ea iti apartine tie


Intrare 35 lei de persoana. Biletele se pot achizitiona online de la www.rezervariclub.ro, in limita a 20 de locuri disponibile. Detalii la e-mail teatruldesufragerie@gmail.com sau tel 0723.565.113.
2012 participare la Festivalul International de Teatru Gala Star2011 "Premiul pentru Profesionalism" in festivalul Diagnoze-Existence din Tukums, Letonia
Biletele pot fi cumparate de aici!