AskMen.ro » Going Out » Concerte » Concertele lunii iulie 2012

Concertele lunii iulie 2012

Publicat: 09 Iul 2012 00:00

Liberty Parade, Stufstock sau Rock Evolution sunt doar cateva dintre festivalurile care se vor tine in luna iulie, in Romania. Iata care sunt artistii care vor urca pe scenele de la aceste eveniment si care sunt perioadele pe care trebuie sa le rezervi pentru acestia.

AZARI & III

In data de 13 iulie, in Parcul herastrau, din Bucuresti, va avea loc un concert sustinut de AZARI & III, Fur Coat, Giuser si Bogdan.

The Big Four vs. Friday 13

Tot in data de 13 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti vor urca pe scena Parazitii, Coma, CTC, E.M.I.L., East Roots.

Ghost Festival 2012

In zilele de 13 si 14 iulie, la cetatea Rasnov din Brasov vor canta artisti precum Secrets of The Moon, White Walls, Trobar de Morte, The Moon & the Nightspirit, Allerseelen, Trei Parale etc.

Fusion Festival 2012

Cosmic Gate, Maarten Sikke, Suie Paparude, Horace Dan D, Snatt&Vix, Vlad Rusu, SHVR, Djubei, Progressers, DJ Vasile, Burner Green, Oliviu, Deysa si Gomorrah sunt doar cativa dintre cantaretii car vor urca pe scena de la Baraj Gura Riului, din Sibiu, in zilele de 13 si 14 iulie.

Rock Evolution 2012

In zilele de 13, 14 si 15 iulie, in Oradea (Tancodromul Oradea), va avea loc Rock Evolution, acolo unde vor canta Three Days Grace, Biohazard, Sepultura, Celelalte Cuvinte, Taine, Nevergreen, Indefiance, Reborn, Unearth, Targ3t, Guerillas, Psycho Symphony, Death Angel, Altar, Spiritual Ravishment si Krepuskul.

Roxette

In data de 19 iulie poti merge la Cluj Arena din Cluj pentru a te bucura de spectacolul oferit de trupa Roxette.

Stufstock 2012

Daca ajungi in Vama Veche in perioada 23 - 29 iulie, vei putea participa la festivalul Stugstock, la care vor participa artisti precum The Subways, Dubioza Kolektiv, Dub Incorporation, E.M.I.L., Coma si East Root.

Jessie J.

La polul opus, in Mamaia, Jessie J. va sustine un concert in data de 28 iulie.

Liberty Parade

Pe plaja dintre Venus si Saturn, in data de 28 iulie, va avea loc cea de-a 11-a editie festivalul de muzica Liberty Parade. Printre artistii care vor participa la eveniment se numara DJ Kruger, Bogdan Popoviciu, Paul Damixie, JR Razz etc.