AskMen.ro » Going Out » Concerte » Concertele lunii august

Concertele lunii august

Publicat: 02 Aug 2012 00:00

Luna august vine in intampinarea ta cu nenumarate concerte, care de care mai speciale si mai spectaculoase. Iata cateva dintre cele mai asteptate evenimente muzicale din perioada urmatoare.

Placebo - 6 august

Luni, 6 august, formatia Placebo va urca pe scena de la stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti. Artistii vin pentru a treia oara in Romania, la cerinta publicului si promit sa faca un show pe masura asteptarilor fanilor. Pentru acest concert, biletele vor avea urmatoarele preturi:

Tribuna: 145 lei

Gazon A: 125 lei

Gazon B: 95 lei

Bilete VIP

(Platforma VIP, Open Bar si Finger Food)

300 lei (numar limitat de bilete ¬ 200 bucati)

400 lei (numar limitat de bilete ¬ 200 bucati)

500 lei (numar limitat de bilete ¬ 200 bucati).

Lady Gaga - 16 august

Sansele sa fii fan Lady Gaga sunt destul de mici, insa trebuie sa recunosti ca aceasta este o aparitie inedita si ca fara indoiala pregateste un spectacol grandios.

Concertul va avea loc in data de 16 august, in Piata Constitutiei, iar pretul biletelor incepe de la 70 de ron.

Michel Telo - 19 august

Daca vrei sa iti surprinzi iubita, o poti duce la concertul Michel Telo, care va avea loc duminica, 19 august, in club Princess, din Mamaia.

Bilete pentru concertul lui Michel Telo de la Mamaia se gasesc online pe www.eventim.ro si au urmatoarele preturi:

Gazon A: 100 lei

Gazon B: 50 lei

Inna - 22 august

Desi majoritatea concertelor pe care le sustine sunt peste hotare, Inna va concerta totusi si in Romania, In data de 22 august, la Sky Club din Ploiesti. Inna va canta cateva dintre cele mai cunoscute piese ale sale. Artista promite un show incendiar, pe care spectatorii il vor memora cu siguranta.

Pretul unui bilet: 20 ron.

Red Hot Chilli Peppers - 31 august

Concertul Red Hot Chilli Peppers este unul dintre cele mai asteptate evenimente muzica ale anului, in Romania. Trupa va canta pe scena de la National Arena, din Bucuresti, iar pretul biletelor incepe de la 130 de ron. Totusi, daca nu ai achizitionat inca biletul, ar fi bine sa te grabesti pentru ca mai sunt foarte putine, dupa cum anunta organizatorii.