AskMen.ro » Going Out » Concerte » Concert Cesaria Evora la Bucuresti

Concert Cesaria Evora la Bucuresti

Publicat: 14 Sep 2011 00:00

Biletele cele mai ieftine pentru concertul ¬Cesaria Evora¬, programat pentru data de 5 octombrie 2011, s-au epuizat! Este vorba de categoria de bilete la pretul de 50 de lei. In acest moment, mai sunt disponibile alte 5 categorii de bilete, cuprinse intre 100 de lei si 300 de lei, informeaza organizatorii evenimentului, Project Events!

Cesaria Evora va urca pe 5 octombrie 2011 pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Si nu oricum, ci desculta, asa cum ii place ei sa apara pe scenele tuturor salilor unde concerteaza. Artista canta intotdeauna desculta, in semn de solidaritate cu femeile si copiii saraci din tara sa.

Personalitatea sa captivanta, simplitatea si naturaletea Cesariei i-au adus pana acum extrem de multa admiratie, ba chiar si distinctii, cum ar fi cea pe care a primit-o la inceputul acestui an din partea Frantei: artista a fost decorata la Paris cu ¬Legiunea de Onoare¬, cea mai inalta distinctie civila a Frantei. Chiar si primaria capitalei noastre i-a acordat o distinctie, artista primind anul trecut titlul de ¬Ambasador Onorific al orasului Bucuresti in Lume¬!

Publicul bucurestean se va putea bucura de doua ore de muzica de calitate. Exotica cantareata va canta morna, o combinatie intre blues si fado portughez, de aici tragandu-se si porecla acesteia: ¬Queen Of Morna¬ (in romana - ¬Regina Mornei¬). Publicul va putea asculta live piese precum ¬Besame Mucho¬, ¬Sentimento¬ sau ¬Cabo Verde¬...

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 300 lei (categoria VIP)
- 250 lei (categoria 1)
- 200 lei (categoria 2)
- 150 lei (categoria 3)
- 100 lei (categoria 4)