AskMen.ro » Going Out » Concerte » CRBL lanseaza noul single semnat deMoga, ¬K-Boom¬

CRBL lanseaza noul single semnat deMoga, ¬K-Boom¬

Publicat: 05 Sep 2011 00:00

CRBL a pregatit o piesa speciala pentru aceasta toamna. Noul single intitulat ¬K-Boom¬ (In aer) este compus si produs deMoga si scris impreuna cu CRBL.

" Totul a pornit de la un concurs pe care l-am facut pe Facebook cu titluri de piese, si am promis sa compun niste melodii cu titlurile cele mai votate. K-Boom e unul dintre ele si cand am zis acest nume m-am gandit instant la CRBL, nu stiu de ce ! Si intr-o dimineata, mergand pe bicicleta catre studio, am compus refrenul. Am ajuns la studio am pus un beat, am ales niste acorduri si l-am sunat pe CRBL, care a venit in 10 minute. Pot spune si poate confirma ca a fost dragoste la prima auditie¬, declara Marius Moga.

La randul lui, CRBL marturiseste ca demult nu a fost mai surprins si mai multumit de rezultatul final.

¬Sunt perfectionist si intotdeauna mai gasesc ceva de schimbat sau imbunatatit, dar de aceasta data, cand am auzit piesa surpriza a fost totala¬, spune artistul, referindu-se inclusiv la prima strofa.

¬Va spun sincer ca nici eu nu as fi putut scrie mai bine despre mine, asa cum a facut-o el, sintetizand si evolutia carierei mele¬, adauga CRBL, care a participat la compozitie cu un set de versuri pe care le-a compus pe cand se afla in vacanta in Antalya, impreuna cu sotia lui. Si nu oricind, ci la 5 dimineata cind nu avea somn si a iesit din hotel sa vada rasaritul, care s-a dovedit o reala inspiratie.

Vocea feminina din ¬K-Boom¬ apartine artistei Helene, care a mai colaborat in productiile deMoga.