AskMen.ro » Going Out » Concerte » 6 concerte la care merita sa mergi in weekend

6 concerte la care merita sa mergi in weekend

Publicat: 20 Oct 2011 00:00

Vine weekend-ul si vrem sa te scoatem din casa. Stim, e cam greu: in casa e cald si bine, iar afara temperaturile au inceput sa scada simtitor. Speram totusi ca recomandarile noastre in materie de concerte sa te determine sa-ti faci curaj.

Vineri seara ai muzica frantuzeaza la Sala Palatului cu Helene Segara. Esti nostalgic dupa anii '90 Hit-urile "Lonely", "He's Comin'" si "Let it Rain" iti spun ceva Atunci trebuie sa mergi sambata la concertul Nana din The Silver Chuch.

In Madame Pogany mixeaza Andy Smith, cunoscut pentru activitatea sa alaturi de trupa Portishead. Crezi ca in decada '60-'70 s-au scris cele mai bune cantece ever E cazul sa-i vezi in Hard Rock Cafe pe italienii de la The Beatbox, una dintre cele mai bune trupe tribut The Beatles.

Pentru seara de duminica avem doua evenimente interesante. Pro-Pain, americanii care de doua decenii fac hardcore adevarat, poposesc in Wings Club. Ultima recomandare este pentru cei care inca mai suspina dupa fenomenul Woodstock '69. La Sala Palatului ai concert cu Ten Years After, una dintre trupele care au avut privilegiul sa cante pe scena acestui festival.