Topul scuzelor invocate de femei pentru a scapa de sex

Publicat: 20 Sep 2013 00:00

Atunci cand nu vor sa faca sex, femeile obisnuiesc sa "bage" o scuza. De obicei, cea mai simpla este cea care suna cam asa - "iubitule, ma doare ingrozitor capul".

Ei bine, un studiu realizat in Marea Britanie arata faptul ca "durerea de cap" nu mai este in top, ea fiind devansata de alte scuze care mai de care mai "interesante".

Potrivit site-ului doctorulzilei.ro, 69% dintre persoanele care au participat la studiu au spus ca oboseala este cea mai folosita scuza pentru a scapa de sex, locul doi fiind ocupat de scuza despre trezitul de dimineata sau scuza cu "sedinta de a doua zi" care necesita o concentrare maxima.

Si totusi, 50% dintre femei au recunoscut ca inca mai folosesc scuza cu "durerea de cap". In acelasi timp, 48% dintre femei le spun partenerilor ca nu au chef de sex, iar altele se fac pur si simplu ca adorm.

Un alt motiv invocat de femei este stima de sine scazuta. Fie ca e pe bune sau nu, 54% dintre femei isi refuza partenerii deoarece se simt grase sau pentru ca sunt prea satule dupa masa.

Si igiena persoanala are un loc in topul scuzelor invocate de femei. Interesant este ca 61% dintre femei au declarat ca scuzele invocate sunt false, iar 50% dintre ele au spus ca stiu ca partenerii lor sunt constienti de minciunile pe care le inghit.

Un alt motiv care poate genera rarirea partidelor de sex este monotonia din viata de cuplu.

Trebuie sa citesti