Sexul la telefon: ponturi pentru un dialog fierbinte

Publicat: 10 Apr 2013 00:00

Vrei sa iti condimentezi relatia sau ai nevoie sa-ti simti partenera aproape atunci cand te afli la distanta, asa ca te gandesti la o convorbire telefonica fierbinte, care sa se termine incitant.

Secretul dialogului erotic reusit este sa te relaxezi si sa te porti natural, fara exagerari sau timiditati.

Poti sa te lovesti uneori de reticenta partenerei, insa daca iei totul pas cu pas, veti ajunge natural in directia pe care ti-o doresti. Evita sa folosesti cuvinte care taie apetitul sexual, diminutive in locul organelor sexuale sau sa faci glume care schimba starea de spirit catre una de distractie, nu de sexualitate.
Cadrul potrivit
Suna-ti partenera atunci cand stii fie ca se afla acasa, unde se poate relaxa in voie, fie undeva unde i se pare incitant sa poarte discutii perverse la telefon. Atunci cand o suni este esential sa te afli intr-un loc in care sa nu te deranjeze nimeni, cum ar fi la tine in dormitor sau intr-un loc retras. Poti sa faci asta si cand te afli in cada, aprinde niste lumanari si gandeste-te la partida de sex pe care ti-o doresti. Orice ai face, nu lasa un televizor pornit in preajma.
Cine preia initiativa
Barbatilor le place ca ele sa preia initiativa cand vine vorba de sex si cuvinte murdare, iar la capitolul "aventuri erotice la telefon" e acelasi lucru. Lasa-ti partenera sa creeze povestea si sa iti zica ce isi doreste de la tine, acest lucru ii va mentine interesul activ si tie imaginatia in priza. Daca esti genul caruia ii place sa detina controlul, incearca sa nu vorbesti doar tu toata convorbirea, altfel risti sa ii pierzi atentia la un moment dat.
Daca ai dubii
Chiar daca se presupune ca barbatii vorbesc cu usurinta mai murdar, se poate intampla ca partenera ta sa nu iti inspire astfel de limbaj, tocmai pentru ca o pretuiesti prea mult si te simti usor inconfortabil. Ca sa spargi gheata, dupa ce ii creezi un context foarte erotic in minte, intreab-o care sunt cele mai indraznete lucruri pe care viseaza sa faca cu tine in pat si roag-o sa iti descrie cat mai detaliat, apoi repeta ce a spus ea, numai ca la persoana intai. De aici incolo lucrurile ar trebui sa fie mai putin complicate in materie de exprimare in cuvinte erotice.

Trebuie sa citesti