AskMen.ro » Femei » Sex » Sexul in trei - intre fantezie si probleme

Sexul in trei - intre fantezie si probleme

Publicat: 15 Oct 2013 00:00

Sexul in trei - o fantezie atribuita in special barbatilor, dar care le bantuie si pe unele femei. Sexul in trei poate fi un fetish care-ti redeseneaza viata sexuala sau poate fi un dezastru pentru cuplu.

Intotdeauna exista ceva la sexul in trei care atrage - faptul ca este neacceptat, ca este acel fruct oprit din care vor toti sa muste.

Editorii de la lovespanky sustin ca in anii 90 orice discutie despre sex in trei insemna un subiect tabu. Practic nimeni nu vroia sa vorbeasca despre asta.

Nu acelasi lucru se intampla in anii '70 in timpul revolutiei sexuale, cand generatia flower power a daramat anumite bariere.

In prezent, sexul in trei este din nou la moda, este ca o relatie deschisa, deoarece toata lumea vrea sa-si exploreze latura salbatica.

Cu toate acestea, sexul in 3 poate genera probleme daca nu sunt respectate niste reguli clare. In primul rand, nu poti face sex in trei daca partenera ta nu are tendinte bi-sexuale. O femeie care nu simte vreun pic de atractie pentru o alta femeie nu are cum sa accepte un asemenea joc.

In al doilea rand, daca esti intr-o relatie cu una dintre cele doua femei si in timp ce faci sex in trei te ocupi mai mult de "musafira", risti sa ai probleme.

Gadeste-te bine ce vrei - o partida de sex incendiar sau rafale de gelozie si crize de nervi Asa ca inainte sa incepi un asemenea joc, ar fi bine sa te gandesti daca vrei cu adevarat sa faci asta.

Daca vrei sa faci sex in trei doar pentru satisfacerea propriilor nevoie, atunci mai bine nu mai faci. Mai mult, daca simti ca partenera nu e pregatita, atunci nu incerca sa o fortezi. Ea ar trebui sa accepte cu placere acest joc sexual si nu pentru a-ti face tie pe plac.

Atunci cand faci sex in 3 nu exista persoane avantajate - toata lumea se bucura de asta in egala masura.ᅡ Mai mult, daca faceti sex in trei cand deja nu va mai simtiti atras unul de celalalt, puteti sa sfarsiti relatia rapid. Asa ca grija mare inainte sa va jucati cu focul...