Orgasmul intens prin hipnoza: drumul creierului spre placere

Publicat: 16 Apr 2013 00:00

Iti vine sa crezi sau nu, o femeie poate sa experimenteze euforia pe care orgasmul intens i-o poate oferi prin hipnoza. Ai mai auzit probabil despre acei barbati care reusesc sa aduca in pat cele mai frumoase pretendente, folosindu-si inteligent privirea. Ei bine, secretul poate fi undeva la granita parapsihologiei, pe care unii urmasi ai lui Adam o trec in mod natural in intimitate.

Circula foarte multe zvonuri despre hipnoza si practicienii ei, toate numind-o o practica paranormala, la fel ca magia neagra. In realitate, orgasmul intens poate fi obtinut prin hipnoza, pentru aceasta e o stare mentala naturala, la fel ca somnul sau starea de veghe.

Practic o persoana care vrea sa se relaxeze, accepta sa se concentreze profund asupra unei dispozitii mentale si isi doreste sa simta anumite emotii, poate ajunge usor la hipnoza. Daca vorbim despre iubita ta, cel mai probabil va da o sansa inducerii starii necesare orgasmului suprem.
Cum aduci hipnoza in pat
Iata un exercitiu pe care il puteti face amandoi pentru senzatii mult mai puternice in timpul sexului. Asezati-va pe spate si inchideti ochii. Treptat, incercati sa va auziti respiratia si concentrati-va asupra ei. Imaginati-va cum un val de relaxare porneste din crestetul capului, ajunge pana in calcaie si revine la nivelul creierului.

Incepeti sa vizualizati mental valul de relaxare la nivelul scalpului, fruntii si ochilor. Ganditi-va la fiecare muschi al fetei eliberat de orice tensiune, apoi la cei ai gatului etc. Mentineti-va ritmul respiratiei echilibrat, in timp ce va analizati cu ochii mintii musculatura corpului relaxandu-se intens.

Acest exercitiu va pregateste practic organismul si creierul pentru acumularea optima a energiei sexuale, astfel incat aceasta sa aiba un impact maxim asupra sistemului nervos.
Drumul hipnotic spre orgasm
Imediat ce ati atins o stare avansata de relaxare, imaginati-va cum coborati mai multe scari sau alunecati in jos intr-un tunel. Lasati-va gandurile sa vina si sa plece, fara sa va concentrati asupra unora dintre ele.

Acum urmeaza partea interesanta: imaginati-va ca incepeti sa faceti sex, in cel mai incitant mod cu putinta. Convingeti-va creierul ca fantezia este atat de reala, incat simtiti muscaturile, frictiunea si contactul pielii la modul propriu. Treptat, imaginati-va ca placerea coplesitoare a orgasmului se apropie, impreuna cu contractiile sale.

Excitati, incepeti sa va iubiti. Senzatiile vor fi incredibile, iar orgasmul puternic nu va intarzia sa se intaleze.

Trebuie sa citesti