Marimea penisului chiar conteaza? Afla ce spun cele mai noi studii!

Publicat: 15 Iul 2013 00:00

Si totusi, marimea penisului conteaza Cele mai noi studii derulate de cercetatori in acest sens au descoperit ca numarul de centimetri al organului sexual masculin are o influenta majora in pat, insa numai pentru anumite genuri de femei, care experimenteaza tipuri diferite de orgasme.

Pe scurt, reprezentantele sexului frumos care au mai multe orgasme vaginale decat clitoridiene simt nevoia ca partenerul sa aiba o marime a penisului superioara, in special in lungime. In schimb, femeile cu o sensibilitate mare a clitorisului si un vagin ingust, prefera un penis mediu si gros. Din pacate, nicio femeie nu se da in vant dupa un penis mic (sub 12 centimetri).
Orgasmul feminin si dimensiunea penisului
Atat orgasmul feminin, cat si dimensiunea penisului, sunt doua aspecte controversate, inca studiate in numeroase cercetari de specialitate. Dezbaterile stiintifice se invart in jurul particularitatilor anatomiei feminine, care determina preferinta unei femei pentru un anumit tip de penis.

In incercarea de a distinge clar senzatiile percepute prin orgasmul vaginal si cel clitoridian, oamenii de stiinta au descoperit ca predispozitia femeilor catre unul dintre acestea doua nu este determinata 100% de natura.

Concret, femeile care spun ca au mai des orgasm vaginal, sunt cele care au constientizat de la o varsta frageda ca frictiunea vaginala este cea care aduce placerea sexuala. Asadar, la maturitate, ideea imprimata in inconstient ca frecarea penisului de vagin declanseaza extazul, este cea care conduce la obsesia feminina fata de dimensiunea penisului.
Marimea conteaza DA!
Stiintific vorbind, marimea penisului conteaza. Cu toate ca grosimea era, pana nu demult, considerata a fi importanta pentru stimularea eficace a vaginului, se pare ca lungimea joaca si ea un rol important in orgasmul feminin.

Intr-un nou studiu derulat in randul a 323 de femei din Scotia, s-a descoperit ca 160 dintre acestea au experimentat orgasmul vaginal si au "bifat" suficiente experiente incat sa poata compara dimensiunile penisurilor cu care au intrat in contact.

Rezultatele arata ca 33,8% prefera un penis peste mediu (peste 15 cm), dar accepta si dimensiuni putin mai mici, 60% reusesc sa obtina obtina orgasmul doar cu un penis foarte lung, iar 6,3% s-au aratat mai satisfacute de un penis mai scurt.

Voturile pozitive pentru un penis cat mai lung se explica prin faptul ca dimensiunea acestuia permite stimularea intregului vagin, inclusiv cervixul si latura interna a clitorisului.

Trebuie sa citesti