Exercitii care te ajuta sa iti imbunatatesti viata sexuala

Publicat: 12 Iul 2013 00:00

Indiferent de cat de bune sunt performanetele tale in pat, intotdeauna este loc de si mai bine. Descopera cateva trucuri care te vor ajuta sa iti imbunatatesti viata sexuala si sa iti duci partenera pe culmile placerii.
Ridica greutati
Te-ai fi gandit vreodata ca exercitiile de la sala de forta si ridicarea de greutati iti vor fi mare ajutor in viata sexuala. Explicatia este ca efortul fizic stimuleaza productia de testosteron, principalul element pentru o activitate sexuala perfecta in cazul unui barbat.

In afara de ridicarea de greutati, incearca sa faci zilnic florari si abdomene. Rezistenta puternica in partea superioara a corpului iti poate mari rezistenta si nivelul de energie in timpul actului sexual.
Ia in considerare exercitiile Kegel
Aceste exercitii sunt potrivite atat pentru tine, cat si pentru iubita ta si au rolul de controla terminarea actului sexual prin tonifierea musculaturii. Exercitiile kegel sunt extrem de realizat si pot fi facute oricand si oriunge. Nu trebuie decat sa iti incordezi organul sexual, exact ca atunci cand vrei sa mai amani momentul urinarii.

De asemenea, foloseste acest exercitiu in timpul actului sexual pentru a amana ejacularea.
Incearca exercitiile de yoga
Vrei sa poti incerca cu usurinta o serie de pozitii noi in timpul sexului Practicarea unor exercitii de yoga va permite corpului tau sa fie mult mai flexibil pentru a obtine pozitii creative si placere maxima in timpul actului sexual.
Mergi mai mult pe jos
Un studiu realizat pe un esantion de 31.000 de barbati a scos la iveala faptul ca exercitiile aerobice reduc cu 30% disfunctiile erectile. Un alt studiu a demonstrat ca barbatii care ard zilnic cate 200 de calorii prin efort fizic reduc riscul de a avea probleme in timpul actului sexual. Poti arde 200 de calorii zilnic printr-o plimbare cu pas rapid, pe o distanta de 3 km.
Inoata
Un studiu realizat la Universitatea Harvard pe 160 de inotatori in varsta de 60 de ani a demonstrat ca acestia au o viata sexuala mai buna si mai activa spre deosebire de barbatii de 40 de ani care nu practica inotul. Medicii recomanda sa inoti de 3 ori pe saptamana, timp de cel putin 30 de minute.

Trebuie sa citesti