De ce unele femei refuza sa faca sex oral?

Publicat: 09 Iul 2013 00:00

Nu este niciun secret pentru nimeni faptul ca unele refuza sa faca sex oral, spre disperarea barbatilor cu care au ales sa isi imparta dormitorul. Motivele acestei ostilitati pot varia de la un caz la altul, insa de fiecare data isi au sursa in psihicul feminin.

Atunci cand o femeie refuza sa faca sex oral, cu greu o poti convinge sa se razgandeasca. Chiar si asa, poate sa ajunga sa accepte in cele din urma aceasta practica sexuala comuna in secolul XXI, daca afli cauzele retinerii ei si le gasesti solutiile potrivite.
Este un act umilitor
Inainte de toate aspectele legate de igiena si disconfort, refuzul unei femei de a face sex oral vine din convingerea ca felatia este un act umilitor, de subjugare a femeii. Mentalitatea deceniilor trecute, mesajul transmis de parinti fata de sexualitate si convingerile religioase sunt cele i-au imprimat acesteia viziunea rigida despre ce este normal si ce nu in pat.

In plus, daca o femeie are experiente trecute traumatizante in acest sens, sechelele emotionale o impiedica sa accepte o astfel de propunere. Solutia Fa-o sa se simta iubita, complimenteaz-o, rasfat-o tu oral cat mai des si spune-i ca o astepti atat cat are nevoie, daca nu este pregatita. Psihologia inversa o va face sa isi doreasca sa iti recompenseze bunavointa, mai repede decat crezi.
Teama de miros si gust
Un alt motiv pentru care o femeie poate sa refuze ideea de a face sex oral este teama de miros si gust, pentru ca vorbim de o zona a corpului predispusa transpiratiei si mirosurilor neplacute. Daca s-a intamplat sa fii neglijent o data sau de doua ori cu igiena, nu te mira daca nu mai ai parte de actiune orala.

Ai grija sa fii mereu "prezentabil", eliminand parul pubian si spalandu-te inainte de fiecare partida de sex. Nu ai apucat sa faci dus NU ii cere acest favor, altfel te va costa pe viitor.
Reactiile fizice neplacute
Tehnic vorbind, femeia incearca sa isi foloseasca gura in timpul sexului oral, intr-un mod in care sa iti dea senzatia de penetrare vaginala. Sa nu crezi ca misiunea este usoara! Femeia se poate ineca si sufoca, o dor obrajii si ii amortesc buzele. Las-o pe ea sa controleze adancimea si viteza, altfel va evita chinul data viitoare.
Teama de stangacie
In fine, teama de stangacie in prestatia ei poate sa determine o femeie sa evite sexul oral. Daca nu ii comunici lucrurile care iti plac si pe cele care ai prefera sa nu le mai faca, va simti ca nu esti satisfacut si va considera ca, pur si simplu, nu se pricepe.

Trebuie sa citesti