Cum o determini sa fie mai buna in pat

Publicat: 11 Apr 2013 00:00

Iubita ta nu se ridica la nivelul unui porno star in pat Ar fi ciudat sa o faca. Insa, daca ai ceva mai multe asteptari din partea ei, nu iti ramane decat sa incerci sa imbunatatesti situatia.

Sa faci sex cu o partenera care nu prea stie ce sa faca in timpul actului sau care sta nemiscata, ar putea fi destul de enervant si frustrant, insa solutia nu este sa te enervezi sau sa refuzi sa mai faci sex cu ea, ci sa iei masuri, intr-un mod cat mai placut pentru amandoi.
Discuta cu ea
Nu incepe prin a-i spune ca nu iti place ce face sau ce nu face atunci cand sunteti in pat. Poti incepe prin a-i spune ca ti-ai dori sa faceti anumite lucruri, ca nu te incanta foarte mult altele si, eventual, va puteti uita la filme care sa exemplifice ceea ce vrei tu sa spui.

Spune-i ca este foarte frumoasa, ca are un corp incredibil si ca ti-ai dori ca ea sa se mandreasca cu el, sa aiba incredere in frumusetea si sexualitatea ei, sa nu fie inhibata.

De asemenea, ii poti oferi indicatii in timpul actului sexual. Evita discutiile si indicatiile date ca la scoala. Daca vrei sa faca anumite lucruri, sarut-o pasional si sopteste-i la ureche. Daca nu se descurca singura, nu iti ramane decat sa ii arati si sa te arati foarte excitat de tot ceea ce face, continuand sa ii arati ce trebuie sa faca, pana cand reuseste sa iti fie pe plac.
Fii barbatul pentru care vrea sa se schimbe
Este o fire timida si foarte pudica Atunci fii tu barbatul pentru care sa isi doreasca sa lase latura ei sexuala sa iasa la suprafata. Arata-i cat de diferit esti de toti partenerii ei si subliniaza-i ca o adori atunci cand are foarte multa incredere in ea.

De asemenea, nu trebuie sa faci totul sa se rezume la sex. Adu-i flori, fa-i surprize, trimite-i mesaje, arata-i ca este importanta pentru tine si ca nu iti doresti doar sex de la ea. Cu cat va fi mai implicata emotional, cu atat ea se va deschide in fata ta din punct de vedere sexual.
Afla ce fantezii are
Intr-un anumit punct al relatiei, in care ea incepe sa aibe incredere in tine, ii poti cere detalii referitoare la fanteziile sexuale. In masura posibilitatilor, ar trebui sa incerci sa i le indeplinesti, insa nu intrece limitele impuse de ea, cel putin nu in cazul in care ea nu iti indica faptul ca poti face acest lucru.

Trebuie sa citesti