Cele mai mari greseli in timpul sexului

Publicat: 10 Iul 2013 00:00

Involuntar sau intentionat, barbatii fac o serie de greseli in pat care din pacate au repercusiuni negative asupra calitatii partidei de sex.

Iata cateva dintre cele mai frecvente:
1. Preludiul este prea scurt
Sunt momente in care atat tu, cat si partnera ta sunteti nerebdatori sa treceti la actiune. Si totusi nu trebuie neglijat preludiul. Daca petreci mai putin de cinci minute cu preludiul, risti sa descoperi cu amaraciune ca, in momentul contactului sexual, vaginul partenerei tale nu este lubrifiat cum trebuie. Poti evita acest inconvenient alintandu-ti iubita cu saruturi si atingeri din belsug.
2. Nu ii oferi sex oral
Una dintre marile greseli ale barbatilor este legata de sexul oral. Suntem putin cam egoisti in aceasta privinta: ne place sa ni se faca, insa evitam sa oferim.

Nu numai barbatii au nevoie de sex oral, ci si reprezentantele sexului slab. Inainte de a cobora 'jos' poti s-o pregatesti pentru acest moment asaltand-o cu saruturi si atingeri cu limba in zona sanilor si a abdomenului.

Cat despre sexul oral propriu-zis, iti recomandam sa insisti cu limba in zona clitorisului. Rezultatele le vei descoperi singur.
3. Vorbesti prea mult
Este in regula sa comunici in timpul sexului. De multe ori, femeile adora sa le vorbesti urat sau sa le soptesti cuvinte de dragoste. Pana aici totul este ok. Se intampla insa sa cazi in cealalta extrema si sa vorbesti extrem de mult si, de ce sa nu recunoaste, prost.

De exemplu, incearca sa eviti sa aduci in discutie subiecte din lumea sportului, politicii sau, mai rau, sa vorbesti despre starea vremii.
4. Esti tacut
Tacerea in timpul actului sexual inseamna ca exista o problema. Partenera ta isi ridica multe semne de intrebare. A gresit cu ceva Nu iti place o anumita pozitie Ai probleme de sanatate

Important este sa-i transmiti celei de langa tine semnale sonore, indiferent ca sunt negative sau pozitive.
5. Esti prea ciudat
Iti place sa experimentezi lucruri noi in pat, insa nu toate femeile apreciaza jucariile sexuale pe care le-ai cumparat de la sex shop. Inainte de a scoate din ascunzatoare dildo-urile, vibratoarele si alte unelte aducatoare de placeri, asigura-te ca partenera ta nu are nimic impotriva lor.

Trebuie sa citesti