Cele mai hot pozitii sexuale cu penetrare adanca

Publicat: 19 Apr 2013 00:00

Iti plac pozitiile fierbinti, care iti aprind dorinta in pat, dar iti plac si pozitiile care te ajuta sa te bucuri de o penetrare adanca. Mai departe vom vedea care sunt pozitiile care le combina pe amandoua.

Care sunt cele mai incitante pozitii sexuale care iti ofera in acelasi timp si penetrare adanca
Linguini
Aceasta pozitie este perfecta pentru penetrarea adanca si, in acelasi timp, este foarte incitanta pentru tine. Partenera ta va sta cu fata in jos si umerii sprijiniti pe pat, iar tu ingenucheat in spatele ei. Secretul acestei pozitii este intrepatrunderea de tip foarfeca a picioarelor voastre: tu vei introduce un genunchi intre picioarele ei pentru penetrare si ii vei tine soldurile cu mainile.
Detinutul
Dupa nume v-ati dat seama de ce este incitanta aceasta pozitie: ea va sta aplecata in fata ta, in timp ce tu ii tii mainile prinse la spate si o penetrezi. Pe langa peisajul atragator pe care il vezi, pozitia detinutului favorizeaza si o penetrare in adancime.
Pistonul
Aceasta pozitie poate fi un pic obositoare pentru amandoi, insa senzatiile tari merita un pic de efort. Este asemanatoare cu pozitia in picoare la perete, numai ca de aceasta data singurul sprijin va fi canapeaua pe care isi va aseza talpile, pentru un plus de echilibru. Tu o vei ajuta sa stea lipita de tine apucandu-i fundul cu ambele maini.
Leaganul
Una dintre pozitiile mai rar practicate, leaganul iti ofera atat un peisaj incitant, cat si o penetrare adanca. Pentru asta ai nevoie sa stai pe pat cu picoarele indoite sub fund, asezat intre coapsele ei, iar partenera sa stea in poala ta, dar lasata pe spate, sprijinundu-se in maini. Tu vei avea controlul, deoarece ii vei ghida soldurile.
Bulldogul
Aceasta pozitie sexuala seamana cu pozitia "capra", numai ca schimba unghiul de pentrare. Vei depune un pic mai mult efort: in loc sa te sprijini pe ambii genunchi, trebuie sa te sprijini doar pe unul, situat intre genunchii partenerei. Celalalt picior il vei tine indoit, in lateral, sprijinindu-te pe talpa astfel incat sa iti aliniezi pelvisul cu posteriorul ei. Este indicat sa incerci aceasta pozitie pe o suprafata mai tare, pentru ca iti da mai multa stabilitate si echilibru, insa partenera ta va avea nevoie de ceva moale de pus sub genunchi si coate.

Trebuie sa citesti