Ce gandeste ea despre corpul tau in momentele intime

Publicat: 15 Apr 2013 00:00

Tu te gandesti ca partenera ta este incantata de muschii tai perfect modelati de care tu esti mandru, ca ii place pieptul tau epliat si ca este complet satisfacuta de marimea peste medie a penisului tau.

Ai fi surprins sa afli ca un segment important de femei nu pune pret pe aceste aspecte, ba dimpotriva, sunt chiar deranjate de ele.
Pieptul epliat
Unele femei asociaza in mintea lor pieptul tau epilat cu cel al unui baietel de 17 ani, asa ca nu e foarte incitant pentru ele. Le place in schimb sa fie tuns si aranjat.
Marimea penisului
Desi umbla vorba ca femeilor le place sa fie cat mai mare, multe dintre ele sunt mai degraba speriate de penisul masiv. Iar asta din cauza ca sunt intimidate si ca de multe ori marimea peste medie le cauzeaza dureri. Daca esti foarte dotat, ai grija cu partenera!
Burtica
Tu crezi ca abdomenul tau tonifiat, cu patratele, o da pe spate. Ai fi surprins sa afli ca unele femei se simt prost din acest motiv si gasesc un pic de alinare in faptul ca partenerul lor are burtica. De ce Deoarece se simt presionate sa fie si ele mereu perfecte atunci cand barbatul lor e scos din reviste si se simt mai slabe langa un individ mai masiv.
Ochelarii de vedere
Te simti inconfortabil cu ochelarii de vedere Ai impresia ca esti total neatragator cu ei si ai prefera lentile de contact Afla ca femeile gasesc extrem de sexy ochelarii de vedere la barbati. Este un turn off pentru ea sa vada cum dimineata iti bagi degetele in ochi incercand sa pui lentilele. In schimb, ochelarii cu rama groasa o incita, pentru ca iti dau un aer de profesor sau tip profund si intelectual. Asa ca pastreaza-i tot preludiul. Au si femeile fanteziile lor!
Deodorantul
Femeilor le place ca partenerul sa miroasa a sapun si a haine curate mai degraba decat sa se dea cu tot deodorantul. Daca vrei sa te dai cu ceva, fa-o cu moderatie. Mirosul prea puternic de parfum sau deodorant in pat este mai degraba respingator.
Unghiile de la picioare
Ai crede ca o femeie nici nu da atentie acestui mic detaliu al corpului tau! Cu toate acestea, daca nu ai grija sa iti tai unghiile inainte de momentele incitante din pat, ai sanse sa o zgarii cu ele, iar asta e un turn off total. Plus ca te faci de ras.

Trebuie sa citesti