5 semne ca sunteti compatibili in pat

Publicat: 09 Iul 2013 00:00

Relatiile cu cele mai mari sanse de reusita sunt cele in care un barbat si o femeie sunt compatibili temperamental si sexual, mai exact in care satisfactia reciproca apare fara eforturi deosebite din partea celor doi. Iata 5 semne care iti arata ce inseamna sa fii compatibil in pat cu ea.
1. Placerea vine de la sine
Intr-un cuplu compatibil sexual, placerea vine intotdeauna de la sine. Relatia voastra nu are nevoie de efort constant ca lucrurile sa decurga bine. Pur si simplu, va intelegi minunat in mod natural, empatizati si reusiti sa vedeti cu usurinta prin ochii celuilalt. Cand nimic nu este fortat si "cosmetizat", intervine mult dorita compatibilitate.
2. Exprimarea afectiunii
Atunci cand te afli in prezenta partenerei tale, simti nevoia sa iti exprimi afectiunea fata de ea Atingerile dese, saruturile, mangaierile si micile gesturi de dragoste reflecta masura in care sunteti fericiti in relatie, respectiv gradul de compatibilitate intima dintre voi.
3. Chimia
Cand creierul tau percepe o persoana de sex opus compatibila cu tine din punct de vedere chimic, secreta instantaneu dopamina, hormonul placerii si al "dependentei" de lucruri si persoane. Inca tresari cand te ia in brate si simti cum te furnica tot corpul cand te mangaie Atunci aveti o compatibilitate erotica desavarsita!
4. Cititul gandurilor
Preludiul este ca un dans perfect sincronizat intre voi, iar cand unul are chef de un sex mai salbatic, celalalt se aprinde pe loc si "prinde" ritmul din mers

Atunci cand simti ca iubita ta parca iti citeste gandurile si iti satisface de la sine dorintele, inseamna ca sunteti perfect compatibili pe plan erotic.
5. Relatia ta iti aduce un zambet pe fata
Cand te gandesti la relatia ta intima cu partenera ta, observi ca ai instant un zambet mare pe fata Atunci inconstientul tau exprima intocmai satisfactia personala pe care o traiesti, alaturi de o femeie care stie sa te faca fericit.

Trebuie sa citesti