AskMen.ro » Femei » Fata zilei » Fata Zilei: Daria Werbowy

Fata Zilei: Daria Werbowy

Publicat: 05 Iul 2013 00:00

Daria Werbowy este un model de origine ucraineana, nascuta in Polonia si stabilita in Canada. Este unul dintre cele mai bine platite fotomodele din lume, iar in prezent este purtatorul de cuvant al companiei franceze Lancome.

Desi este incredibil de sexy, Daria Werbowy nu s-a gandit niciodata prea serios sa urmeze o cariera in modeling. A fost descoperita de mama unei colege de scoala, detinatoarea agentiei Susan J. Model & Talent Management, iar la numai 14 ani a castigat primul concurs national de modeling. A semnat cu Elite Model Management, insa a urmat o perioada dificila, in care nu si-a gasit de lucru. S-a mutat la Londra, apoi in Grecia, si iar in Canada. Mai tarziu, revenirea la New York a fost de bun augur, pentru ca, la doar o zi dupa o intalnire cu agentul sau, a semnat un contract cu Prada.

Daria Werbowy a lucrat cu branduri de renume ca Yves Saint Laurent, Pepe Jeans, Roberto Cavalli, Hermes, Gucci, Valentino, Missoni, Versace, Louis Vuitton, Chanel. In 2004, Daria a aparut in editia americana a revistei Vogue, intr-un pictorial intitulat "Models of the Moment.

Iat-o intr-o galerie foto incendiara!

[nggallery id=52]