Studiu - Marea iubire este un mit

Publicat: 24 Sep 2013 00:00

Revista Cosmopolitan a publicat recent un studiu care arata faptul ca "marea iubire" este un mit.ᅡ In timpul realizarii acestui studiu, la care au participat 2000 de persoane, s-a observat ca de-a lungul anilor oamenii s-au indragostit nebuneste cel putin de doua ori, ceea ce spulbera ideea conform careia omul are parte in viata doar de o singura mare iubire.

"Rezultatul studiului realizat de Cosmopolitan nu ne surprinde deloc pe noi, cei care lucram in zona site-urilor de intalniri. Avem foarte multi clienti care spun ca au avut parte de marea dragoste a vietii lor si care, dupa un anumit timp,ᅡ se indragostesc nebuneste de o alta persoana.

Credinta potrivit careia exista o singura mare iubire are o anumita doza de romantism, insa este neadevarata. Ori acest fapt vine in intampinarea tuturor celor care cred ca si-au ratat sansa de a intalni aceasta mare iubire", a declarat o specialista in dating pentru femalefirst.co.uk.

De altfel, daca intrebi pe cineva cate mari iubiri a avut de-a lungul vietii, vei observa ca au existat mai multe, in functie de varsta si de prioritatile momentului.

Drept urmare, este absolut firesc ca acea "mare iubire" sa nu fie un film artistic, ci un serial.

Trebuie sa citesti