AskMen.ro » Femei » Dating » De ce ar trebuie sa iesi si cu femei mai in varsta

De ce ar trebuie sa iesi si cu femei mai in varsta

Publicat: 16 Mai 2013 00:00

De fiecare data cand visezi la o femeie perfecta pentru tine, cel mai probabil ti-o imaginezi de maxim 30 de ani. Faptul ca excluzi doamnele care depasesc aceasta varsta ar putea fi insa in detrimentul tau. Femeile trecute de aces prag au mai multa experienta de viata si pot fi un fenomen foarte interesant in pat.

Asa ca, daca te afli intr-un moment de rascruce in viata ta sentimentala, incearca sa acorzi o sansa unei doamne cu experienta, macar de curiozitate.
Are propria viata
O femeie trecuta de 30 de ani nu te va mai bate la cap ca se plictiseste si nu iti va invada spatiul personal cersindu-ti atentie. Iar asta pentru ca are propria viata, are hobby-uri de care se ocupa si aveti mai multe lucruri despre care sa discutati. Are propria casa, un job, banii proprii, iar aceste aspecte arata ca nu se va agata de tine dupa ce veti face sex prima oara.
Te ajuta sa fii un barbat mai bun
De cele mai multe ori, faptul ca iesi cu o femeie peste limita ta de varsta poate insemna o experienta din care inveti foarte multe lucruri. Iti vor spune direct ce isi doresc in pat, vor alege restaurantul la care sa iesiti, vei ajunge in multe locuri noi si vei cunoaste persoane care te pot insipra.
Nu are nevoie de tine, ci te vrea
Este o femeie care a ajuns departe pe cont propriu, a trecut prin momente grele si se poate face fata aproape tuturor situatiilor. Este constienta ca nu va fi complet distrusa daca nu are iubit, dar i-ar placea unul. Tinerele vor sa le oferi o viata, o identitate si un viitor, de aceea au nevoie de tine. Femeile mai in varsta stiu deja cine sunt si ce vor, au nevoie doar de cineva cu care sa isi imparta bucuriile.
Nu te streseaza cu Facebook-ul
Genul de femeie care si-a petrecut tineretea cand inca nu exista Facebook-ul nu te va verifica tot timpul, nu te va umple de like-uri la tot ce postezi, nu te va spiona si nu va veti certa pe tema statusului de relatie pe care il ai. Cel mai probabil nici nu va vrea sa te adauge la prieteni, pentru a pastra misterul si intimitatea dintre voi.
Iti face relatia mai usoara
Nu mai trebuie sa te codesti cand vrei sa incerci ceva mai mult in pat. Daca nu a incercat deja pana acum bondage, in trei, tripla penetrare sau jocuri de rol, atunci cu siguranta isi doreste sa ajunga si acolo. Cu tine. In plus, este la fel de interesanta dincolo de dormitor, pentru ca nu te va mai stresa cuᅡ lista rigida de obiective a celor care trebuie sa fie logodite pana la 27 de ani, maritate la 28 si gravide pana in 30 de ani. O femeie matura isi doreste doar un barbat bun alaturi de ea.