AskMen.ro » Femei » Dating » Ce faci cand vezi ca o femeie te ignora

Ce faci cand vezi ca o femeie te ignora

Publicat: 20 Mai 2013 00:00

Tu o placi, insa ea te ignora! Nu dispera - exista solutii care te vor ajuta sa o faci pe ea nu doar sa iti raspunda la telefoane si mesaje, dar sa te caute din proprie initiativa.
De ce te ignora
Incearca sa iti dai seama care este motivul pentru care nu iti mai raspunde la apeluri. De cele mai multe ori, femeile se plictisesc de barbatii care le arata cat de mult le plac si care sunt prea insistenti. Pe de alta parte, se poate ca ea sa fie nemultumita de faptul ca nu ii oferi suficienta atentie si sa incerce astfel sa iti dea o lectie sau sa iti demonstreze ca nu ii pasa si ca nu depinde de telefonul tau.

Incearca sa iti dai seama in care categorie te afli si actioneaza pe masura circumstantelor.
Ai fost prea transparent
I-ai spus cat de mult o placi, ai facut planuri pentru amandoi pentru urmatoarele 3 luni si i-ai spus ca ai facut rezervari pentru Craciun si Revelion, desi abia v-ati intalnit de doua ori Pune frana si incearca sa gandesti limpede. Poate ca ea nici macar nu isi doreste o relatie sau poate vrea doar sa o luati usor, fara presiuni si planuri de viitor.

In aceasta situatie, nu iti ramane decat sa o ignori complet timp de cateva zile. Va fi uimita si te va cauta cu siguranta, in maxim o saptamana. Atunci cand te suna poarta-te natural, fara sa te bucuri prea mult de faptul ca o auzi. Nu aminti de faptul ca nu ti-a raspuns la apeluri si eventual spune-i ca oricum ai fost foarte ocupat (fara sa ii dai prea multe detalii). Poarta-te mai indiferent si nu ii da mesaje, nu o mai suna. Cel mai probabil ea va face acest pas si a doua oara, dupa care poti incepe sa o suni si tu. Dar incearca sa te temperezi si sa nu te mai oferi cu totul pe tava.
Ai fost prea indiferent
Daca ai fost prea indiferent cu ea, cu siguranta te va ignora. Ea se gandeste ca nu meriti si ca nu vrea sa se implice intr-o relatie cu un om care nu are timp de ea, care nu ii poate fi alaturi la nevoie. Daca o placi si crezi ca merita, incearca sa ii schimbi parerea pe care si-a format-o despre tine si sa ii dai mai multa atentie. Sun-o in fiecare zi si trimite-i mesaje seara, inainte de culcare, pentru a-i arata ca te gandesti la ea.