AskMen.ro » Femei » Dating » Ce faci cand iti zice ca are nevoie de spatiu

Ce faci cand iti zice ca are nevoie de spatiu

Publicat: 13 Mai 2013 00:00

Iti spune ca se simte sufocata si ca are nevoie de o pauza Probabil ca prima ta reactie este sa te gandesti ca ea isi doreste sa va despartiti, dar ca nu are curaj sa iti spuna acest lucru. Inainte de a analiza prea mult situatia si de a ajunge la concluzii care nu au nicio legatura cu realitatea, ar fi bine sa asculti cea are iubita ta de spus si sa incercati sa rezolvati situatia. Iata ce ai de facut.
Intreab-o ce a determinat-o sa iti ceara acest lucru
Poate ai fost mult prea insistent, prea sufocant, prea gelos sau posesiv, iar ea incepe sa aiba nevoie de o pauza. Oricat de mult s-a bucurat poate la inceputul relatiei de toate aceste lucruri, se poate sa fi trecut de perioada euforica, in care vedea aceste lucruri ca fiind dragute.

Roag-o sa iti explice de ce isi doreste aceasta pauza, astfel incat sa nu mai faci aceleasi greseli pe viitor. Este foarte posibil totusi sa fie vorba despre alte motive, care nu tin neaparat de tine.
Ofera-i spatiul de care are nevoie
Nu incerca sa o convingi sa nu faca acest lucru. Cel mai bine este sa o asculti, sa ii zambesti si sa ii spui ca esti de acord cu aceasta pauza daca pe ea o face sa se simta bine.

Intreab-o daca este vorba despre cateva zile, saptamani sau o perioada nedeterminata si ce se va intampla in tot acest timp

Indiferent de raspunsul pe care ti-l da, cel mai bine este sa ii respecti decizia si sa o lasi in pace. Cel mai probabil, ea va renunta la idee inca din primele zile sau din prima saptamana, cu atat mai mult cu cat va vedea ca ii oferi spatiul cerut si ca pauza pe care si-o dorea nu ii este de ajutor.
Vrea sa se intalneasca cu alte persoane
Unele persoane cer o pauza in momentul in care intalnesc pe altcineva. Este posibil ca ea sa fi intalnit un alt barbat si sa doreasca sa vada daca este compatibila cu acesta si care sunt sansele de a avea o relatie cu el. Roag-o sa fie sincera cu tine si sa nu te minta in cazul in care a cunoscut pe cineva.

Daca spune ca decizia ei are nicio legatura cu un alt barbat, ar trebui sa nu insisti prea mult cu aceasta idee, insa nici nu ar fi bine sa ramai cu impresia ca ea iti spune adevarul in totalitate.