AskMen.ro » Femei » Dating » Ce cred femeile despre bodybuilders

Ce cred femeile despre bodybuilders

Publicat: 20 Mai 2013 00:00

Nu de mult iti dadeam cateva sfaturi despre modul in care ar trebui sa arati, asta in cazul in care nu tii mortis sa iti petreci toate noptile singur. Ei bine, iti aducem acum vesti bune. Daca te bate gandul sa iti petreci restul vietii intr-o sala de forta, relaxeaza-te; nu este nevoie. Aparent, femeile nu se dau in vant dupa corpurile sculptate si muschii incordati. Pe scurt, dupa culturisti. Iar asta, zicem noi, restul locuitorilor masculini ai planetei, este bine.
Ce exact le sperie pe femei la culturisti Arunca un ochi mai jos si evita asta cu orice pret.
Venele la vedere
Da. Orice culturist care se respecta are infrastructura rutiera a sangelui, toata reteaua de vene, pe exterior, nu in interior. Asta din cauza efortului sustinut si a intaririi musculaturii, care face ca totul sa iasa in evidenta. Cam ca ochii bulbucati. Deci, relaxati-va si mai beti o bere. Venele se vor ascunde usor in stratul de grasime, iar femeile vor fi linistite.
Pielea crapata
Vine la pachet cu venele la vedere. Si asta pentru ca, desi pielea este una dintre minunile lumii prin capacitatea ei de a fi elastica, nu se poate intinde la nesfarsit. Ai o anunita cantitatea de piele in proprietate, iar efortul, si inca unul mare intr-un interval de timp redus, va face ca pielea sa se ï¿¢imbogateascaï¿¢ cu o sumedenie de mici crapaturi. Cam ca atunci cand te ingrasi si slabesti repede. Deci, daca esti atent, si aici facem comparatie cu grasimea. Stai, deci, linistit si nu te mai du la sala.
Disproportiile
Asta ar trebui sa fie o problema si pentru culturisti, ca sa fim sinceri. Nu stim exact de ce sunt ei atat de mandri ca arata ca Popeye, dar nu este nimic flatant in a avea mainile cat niste piloni de sustinere a podului, iar talia, ca o albina. Daca asezonezi asta la doua pulpe enorme, imaginea de groaza este completa.
Bronzul excesiv
Care e exact legatura dintre culturisti si bronz Este o legatura cu domnisoarele care merg la solar ca si cand ar fi expuse la rotisor Aparent este o legatura secreta intre un corp lucrat si unul prajit. Cert este ca femeilor nu le place bronzul pe care aproape il pot mirosi, deci ai grija sa nu fii confundat cu cineva care are nevoie de drum la sectia de arsi.
Obsesia
Dincolo de malitiozitatea unor afirmatii, un culturist face zel de vointa. Asta, fara indoiala. Doar ca vointa care se manifesta in stilul asta poate fi usor confundata cu o pornire psihotica, usor dementa. Femeile, si, sa recunoastem, unii dintre noi, se sperie in fata unui astfel de munte de vointa. Cine stie ce altceva iti trece prin cap la un moment dat si nimeni nu te va putea convinge sa renunti