5 semne ale unei relatii fericite

Publicat: 25 Sep 2013 00:00

Cum ar trebui sa arate o relatie fericita Cum s-ar caracteriza o asemenea relatie In general, revistele pentru barbati prezinta mai mult ce nu trebuie facut intr-o relatie, ce trebuie evitat.

Ei bine, site-ul lovepanky prezinta 5 semne care-ti indica faptul ca ai o relatie fericita.

1. Sunteti fericiti impreuna
Intr-o relatie functionala ambii parteneri sunt fericiti cand sunt impreuna. Cei doi se complimenteaza si au o relatie armonioasa. Intr-o asemenea relatie, cei doi parteneri sunt constienti de faptul ca sunt perfecti unul pentru celalalt si practic nu au de ce sa se gandeasca la alte persoane.

2. Certurile sunt constructive
Certurile nu sunt intotdeauna bune, cata vreme nu se intampla zilnic. Intr-o relatie fericita pot aparea diferente de opinie, insa aceste diferente aduc un plus relatiei. Cata vreme iti exprimi ideile pe un ton civilizat, partenera va intelege exact ce iti doresti.

3. Iti iubesti partenera neconditionat
Intr-o relatie functionala partenerii sunt fericiti si nu ezita sa se faca reciproc sa se simta bine. Intr-o relatie fericita, cei doi se iubesc neconditionat.

4. Comunici si inveti
Comunicarea este esentiala pentru a avea o relatie functionala si fericita. O relatie matura implica atat comunicare, cat si ascultare si invatare. Cu cat comunici mai mult cu partenera, cu atat ai sanse mai mari ca lucrurile sa functioneze bine. Cum poti sa-ti cunosti partenera daca nu comunici cu ea

5. Va respectati
Respectul este extrem de important intr-o relatie fericita. Atunci cand exista respect, amabii parteneri isi respect parerile si incearca sa gaseasca cele mai bune solutii pentru cuplu.

Trebuie sa citesti