AskMen.ro » Femei » Dating » 5 Semne ca esti partenerul ei de rezerva

5 Semne ca esti partenerul ei de rezerva

Publicat: 15 Mai 2013 00:00

Partenerul de rezerva al unei femei este de obicei acel barbat care ii este mai mult decat prieten, dar nu chiar un iubit. Este acel partener pe care il suna atunci cand nu mai are la dispozitie celelalte optiuni.

Cum iti dai seama daca te place cu adevarat, daca aveti vreo sansa impreuna sau daca esti doar iubitul ei de rezerva

Iata cateva semne ca ai picat in capcana si esti ultima optiune pentru o femeie.
Te suna rar
O femeie care te place te suna inapoi macar o data la fiecare trei apeluri ale tale. Daca nu te suna saptamani intregi sau chiar luni, iar apoi din senin vrea sa va vedeti, ori este plictisita, ori se afla intr-o perioada de pauza intre iubiti si nu are pe cine sa sune.
Anuleaza in ultimul minut
Este ok ca cineva sa anuleze planurile uneori, insa pentru motive bine intemeiate. Atunci cand te tot anunta pe ultima suta de metri ca planurile pe care le-ati facut impreuna se anuleaza, este un semn ca nu te respecta foarte mult, ca nu valorezi suficent pentru ea si ca te lasa balta oricand apare ceva mai bun.
Face gesturi amoroase in gluma
Te amageste cu tot felul de gesturi amoroase precum saruturi "accidentale" sau te imbratiseaza mai erotic, iar singurul ei scop este sa te pastreze aproape de ea in cazul in care mai are nevoie de tine. Poate chiar te lasa uneori sa dormi in patul ei si iti vorbeste toata noaptea despre sentimentele ei.
Isi doreste pe cineva ca tine
Ti-a spuns vreodata ca ai toate calitatile pe care le cauta la un barbat, insa nu o atragi sexual Ca vei fi un iubit extraordinar pentru vreo tipa norocoasa la un moment dat si ca isi doreste pe cineva ca tine... dar nu pe tine - toate acestea sunt semne clare ca nu vei fi niciodata mai mult decat o joaca pentru ea.
Vorbeste despre alti barbati
Ii place sa iti ceara sfatul legat de alti barbati care ii plac si iti vorbeste adesea despre ce probleme are cu ei. Daca iti vorbeste despre aceste lucruri fara sa aiba nici cel mai mic gest cu tenta erotica fata de tine, atunci inca mai ai o sansa sa devii iubitul ei in scurt timp.