10 lucruri pe care barbatii le apreciaza la femei

Publicat: 27 Sep 2013 00:00

Ce ii incanta pe barbati la o femeie in afara calitatilor fizice Sigur, prima impresie conteaza enorm, iar aspectul nu poate fi neglijat, insa in mod cert, nu este suficient pentru un barbat care cauta ceva serios.

Editorii site-ului lovepanky.com au reusit sa creioneze 10 calitati ale femeilor care ii atrag pe barbati, in afara aspectului fizic.

1. Feminitate
Este o calitate care nu are cum sa atraga. In ciuda parerilor anumitor femei, care cred ca exprimarea feminitatii poate fi un semn de slabiciune; lucrurile nu stau deloc asa.ᅡ O femeie poate fi feminina si jucausa si sa controleze fara probleme situatia.

2. Veselia
In orice relatie de succes, joaca are un rol extrem de important. O femeie fericita si vesela atrage intotdeauna atentia. Barbatii nu se simt deloc atrasi de femeile care-si fac intotdeauna griji sau sunt terne, inchise.

3. Expresia fetei
Expresiile faciale sunt intotdeauna apreciate de barbati. Atunci cand spui ceva incitant si zambesti complice, un barbat se va topi in fata ta ca un cub de gheata uitat la soare. Modul in care zambesti, modul in care privesti sau tonul vocii conteaza enorm atunci cand vrei sa faci diferenta.

4. Increderea de sine
Barbatii adora femeile increzatoare. Ei nu se simt atrasi de femeile ezitante sau de cele care au parere proasta despre ele.

5. Inteligenta
Pe termen scurt, inteligenta nu conteaza pentru barbati. Insa atunci cand vorbim despre relatii serioase, lucrurile se schimba radical. Barbatii se simt atrasi de femeile cu care pot purta conversatii inteligente.

6. Independenta
Barbatii sunt invatati sa aiba grija de femeile lor. Asta nu inseamna ca trebuie sa fiti dependente de ei. O femeie independenta, care are controlul asupra propriei sale vieti poate atrage atentia multor barbati.

7. Atitudinea
Barbatii sunt atrasi de bunatatea femeilor. Daca ti-ai construit o imagine aroganta, iar lucrurile nu au functionat, poate ca a sosit timpul sa-ti arati si latura buna.

8. Parfumul
O femeie care miroase bine este o femeie care va atrage rapid atentia barbatilor.

9. Frumusetea interioara
Frumusetea si sex-appealul vin din interior. Daca nu te simti frumoasa atunci cand te uiti in oglinda cum poti sa crezi ca un barbat te va vedea

10. Sanatatea
Femeile care au o piele sanatoasa si stralucitoare sunt mereu considerate atractive. O femeie care are un stil de viata sanatos poate fi un adevarat model pentru orice barbat.

Trebuie sa citesti