AskMen.ro » Divertisment » Topuri » Cele mai tatuate persoane din lume

Cele mai tatuate persoane din lume

Publicat: 22 Feb 2013 00:00

Desenele tribale, cuvintele in limba chineza sau cifrele norocoase sunt tatuaje pe care le intalnim zilnic pe strada, la job sau in cluburi. Exista insa persoane care nu se multumesc cu un simplu desen si ajung sa dezvolte o adevarata obsesie pentru tatuaje, exploatand la maximum fiecare centimetru patrat din pielea lor. Iata cateva dintre ele!
Rick
Rick este un individ care a cheltuit peste 4.000 de dolari pentru a se transforma intr-un adevarat zombie, iar acest lucru i-a adus celebritatea pe internet. Din ce se poate observa, Rick a incaput pe mana unor artisti tatuatori profesionisti, rezultatul final fiind imprumutat parca din manualele de anatomie. In total, sedintele de tatuaj au durat peste 24 de ore.
Julia Gnuse
Julia Gnuse detine in mod oficial titlul de cea mai tatuata femeie din lume, lucru certificat chiar de Guiness Book of Records. Putini stiu insa ca Julia si-a tatuat tot corpul pentru a acoperi urmele lasate de porfirie, o boala de piele.Tom Leppard
Tom Leppard a detinut la un moment dat recordul Guiness Book de cel mai tatuat barbat din lume. El a scos din buzunar peste 8.400 de dolari pentru a-si vedea visul implinit: acela de a-si tatua blana de leopard pe fiecare centimetru din pielea sa.


Lucky Diamond Rich
Lucky Diamond Rich este un australian care s-a lasat pe mana artistilor tatuatori mai bine de 1.000 de ore, rezultatul fiind sute de desene aplicate in mai multe straturi. Rich s-a tatuat inclusiv pe pleoape si in spatiile dintre degetele de la picioare.


Eric Sparague
Eric Sparague a dezvoltat o pasiune iesita din comun pentru soparle. Cel pe care multi il cunosc si sub numele de Omul-Soparla a petrecut peste 700 de ore sub acele tatuatorilor pentru a se transforma in animalul sau favorit. Mai mult decat atat, pentru a semana cat mai mult cu o reptila, Sparague s-a operat la limba, care a devenit bifurcata, si-a facut implant de coarne deasura sprancenelor si si-a pilit dantura.Paul Lawrence
Paul Lawrence, alias Enigma, este omul care si-a tatuat pe intreg corpul piese de puzzle albastre. Mai mult, el se poate lauda si cu alte grozavii. Lawrence poate inghiti sabii, isi perforeaza nasul cu obiecte ascutite si inghite si "da afara" de mai multe ori diferite lichide.