AskMen.ro » Divertisment » Topuri » Cele mai sexy profesoare din filme

Cele mai sexy profesoare din filme

Publicat: 14 Feb 2013 00:00

Oricarui barbat i s-a intamplat macar o data, in timpul scolii, sa se indragosteasca nebuneste de una dintre profesoarele lui. Cine nu si-a dat coate cu ceilalti colegi cand o tipa buna, pardon, o profesoara tanara, abia iesita de pe bancile facultatii, a intrat pe usa si a spus: "Eu sunt noua voastra profesoara".

Iata ca motivul "profei sexy" a fost adanc exploatat si de producatorii de filme si, de-a lungul timpului, am avut parte de profe hot intr-o multime de filme.

Totusi, dintre toate profele hot a trebuit sa le alegem pe cele mai bune ca sa vi pe prezentam voua, aici, intr-un top al celor mai sexy profe din filme!
Cameron Diaz in "Bad Teacher"
Cine nu si-ar dori o profa blonda si sexy precum Cameron Diaz In "Bad Teacher", Cameron Diaz interpreteaza rolul profesoarei Elizabeth Halsey, o profesoara atipica, pentru care nu exista reguli. Profa sexy se imbata, injura, o ia somnul in timpul orelor si ii incita pe toti barbatii din jurul ei.
[youtube id="VihlsPKMh4U" width="620" height="360"]

Michelle Pfeiffer in "Dangerous Minds"
In anii '90, frumoasa Michelle Pfeiffer a jucat rolul profesoarei de engleza intr-un liceu cu elevi rebeli, proveniti din familii cu probleme. Desi la inceput intampina dificultati in relatia cu elevii, frumoasa profa reuseste sa se apropie de acestia si sa le trezeasca interesul pentru scoala.

Sigur va mai amintiti coloana sonora semnata de Coolio, Bob Dylan si Dylan Thomas.

[youtube id="gA-5nLQCmW8" width="620" height="360"]
Tina Fey in "Mean Girls"
Probabil multi barbati au sarit peste filmul "Mean Girls", dar Tina Fey merita vazuta in rolul profesoarei Norbury. Una dintre scenele memorabile din film este cea in care profa sexy isi arata sutienul in fata elevilor si directorului. Trebuie sa recunoastem ca ne-am fi dorit o profa atat de inteligenta si dotata!

[youtube id="c_2zUjuKTpU" width="620" height="360"]
Bridgette Wilson in "Billy Madison"
In comedia "Billy Madison", Bridgette Wilson interpreteaza rolul profei Veronica Vaughn, care incearca sa-l reeduce pe Billy (Adam Sandler), un "baiat" de 27 de ani, care trebuie sa repete cele 12 clase in sase luni, pentru a putea prelua afacerea tatalui lui. Pentru a-l determina sa invete, profa hot ii propune "striptease pe raspunsuri corecte".

[youtube id="_-PZeKhMdiQ" width="620" height="360"]


Brooklyn Decker in "Just Go With It"
In filmul "Just Go With It", Brooklyn Decker interpreteaza rolului profesoarei de matematica de la clasa a 6-a, care, intamplator, arata ca un model de pe revistele de moda.

[youtube id="Jz5Ubqhru7g" width="620" height="360"]